Înainte de a fi diagnosticată cu cancer, Martina Navratilova și soția sa se pregăteau să devină mame

13 ianuarie, 2023
Julia Lemigova și Martina Navratilova (2) jpg

Celebra sportivă este căsătorită de 8 ani cu Julia Lemigova. Cele două au dezvăluit recent, în trailerul ”Real Housewives of Miami” că se pregăteau să devină mame. Intenția era să adopte un copil, chiar înainte de diagnosticul implacabil pe care Martina Navratilova l-a primit: cancer la gât și cancer la sân.

Fosta Miss URSS Julia Lemigova, soția în vârstă de 50 de ani a sportivei Martina Navratilova, i-a dezvăluit marea veste Alexiei Echevarria în cadrul show-ului ce va fi difuzat pe Peacock TV.

Julia Lemigova și Martina Navratilova (1) jpg

În ciuda încântării vădite a rusoaicei, nu există vreo confirmare că o potențială adopție ar fi avut loc. Luna trecută, Julia Lemigova și Martina Navratilova și-au sărbătorit aniversarea de 8 ani a mariajului lor și din păcate, la doar două săptămâni după, sportiva a fost diagnosticată cu cancer la gât și sân, din fericire în stadiul 1.

Martina Navratilova le-a dat vestea admiratorilor săi: ”Am o problemă serioasă și dublă, da care totuși poate fi tratată.”, a dezvăluit legenda tenisului, ajunsă la 66 de ani.

”Aștept o evoluție favorabilă. O perioadă va fi greu, neplăcut, dar mă voi lupta cu toate forțele.”, i-a asigurat pe fani Martina Navratilova.

Nu e prima dată când se confruntă cu acest diagnostic. Ea a mai avut cancer la sân în 2010, în urma unei mamografii de rutină a aflat, iar tumoarea i-a fost, la vremea respectivă, extirpată. La prima confruntare cu cancerul, sportiva s-a aflat în stare de șoc: „A fost un şoc îngrozitor pentru mine. A fost 9/11-ele meu” a declarat fosta campionă de tenis despre felul în care a primit, în februarie 2010, teribila veste potrivit căreia suferea de cancer mamar.

O cunoscută a stilului de viaţă sănătos, Martina Navratilova a declarat că în acel moment a izbucnit în plâns şi că s-a simţit total neajutorată. "Ştiam că îmi controlez viaţa şi corpul. Apoi a venit acea veste şi brusc, parcă nu mai aveam niciun control asupra mea. Sunt o persoană sănătoasă. Am fost sănătoasă întreaga viaţă şi brusc aflu că am cancer. A crezut că e o glumă", a declarat ea pentru o revistă americană. Ambasador al sănătăţii şi al fitnesului, aceasta a ţinut să-şi facă "mea culpa" în legătură cu dezinteresul de care a dat dovadă în legătură cu analizele anuale bazându-se prea mult pe faptul că nu a suferit niciodată de vreo boală serioasă.

Din păcate, boala a revenit, iar fanii se așteaptă s-o învingă și de data aceasta.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg
Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg