Martine McCutcheon, îndrăgostită de Hugh Grant, partenerul ei din Love Actually. Ce spune soţul actriţei despre această poveste

22 februarie, 2022
7 hug16 jpg jpeg

Dintre poveştile încurcate din Love Actually (Pur si simplu dragoste), cea mai fericită este de departe cea a primului ministru care se îndrăgosteşte de secretara lui. Hugh Grant, în rolul lui David, şi Martine McCutcheon, în rolul lui Natalie, par făcuţi unul pentru celălalt.

De aceea nu este deloc surprinzător că pentru McCutcheon, actorul Hugh Grant ocupă un loc special după aproape 20 de ani. Deşi nu se poate nega chimia evidentă dintre cunoscuta actriţă şi soţul ei din viaţa reală, Jack, McCutcheon recunoaşte că este încă puţin „îndrăgostită” de fostul ei coleg de platou. „El a fost întotdeauna marea mea pasiunea”, dezvăluie McCutcheon. „Şi când a trebuit să facem scena săruturilor, îmi spuneam: „Fii profesionistă”. Am încercat din greu, dar genunchii îmi tremurau când a spus: <<Trebuie să repetăm ​​scena sărutului>>”.

Povestea este cunosută şi  de Jack, soţul ei de 10 ani. „Când urmărim Love Actually râde şi spune: <<Eşti încă puţin îndrăgostită de el, nu-i aşa?>> Şi eu dau din cap, iar el glumeşte şi spune: „Da, te las”.

McCutcheon, 45 de ani, spune că atracţia provine din faptul că ea - la fel ca personajul ei Natalie - s-a născut şi a crescut în estul Londrei, iar Grant, la fel ca David, face parte din aristocraţie . „Ne-am înţeles atât de bine”, spune ea. „Acea chimie pe care am avut-o pe ecran a fost reală, pentru că suntem din medii atât de diferite. A fost cu adevărat protector cu mine, s-a asigurat că lumina era bună şi că am strălucit în film. Hugh a fost atât de amabil, încă vorbim ocazional. Acum câţiva ani, în 2916, i s-a acordat o bursă de către British Film Institute şi mi-a cerut mie şi Bill Nighy să mergem şi a fost pur şi simplu minunat”

Love Actually a devenit un film clasic iubit, romantic, care se repetă la fiecare Crăciun şi primeşte laude de la critici. Dar când filmul lui Richard Curtis a fost lansat pentru prima dată, în 2003, a fost considerat „prea uşor” – critică respinsă de McCutcheon. 

„Îmi amintesc că Richard a spus: „Numiţi pe unul dintre voi, din această cameră, care nu are în suflet o dragoste. Fie că ţi-ai dorit-o, ai pierdut-o, doreşti după ea, o ai, te lupţi cu ea. Este unul dintre puţinele lucruri pe care îl avem în comun, într-un fel sau altul".

„Cred că este un film atât de special, încăt nu-mi vine să cred că am jucat în el.”

Cu toate acestea, în ciuda distribuţiei puternice, nimeni nu se aştepta să fie la fel de popular precum a fost. „A avut o distribuţie uriaşă, cu actori precum Emma Thompson, şi un scenariu frumos. Dar uneori, când există o mulţime de vedete într-un film, nu funcţionează”.

McCutcheon şi soţul ei, Jack, care este muzician, bifează anul acesta 10 ani de la căsătorie. Şi-au unit destinele pe malul lacului Como, Italia, şi au un fiu mult-dorit, Rafferty, care a împlinit recent şapte ani.

Până la momentul în care McCutcheon a fost văzută în Love Actually, ea cucerise deja inima naţiunii cu rolul lui Tiffany în EastEnders.

În 2000, ea a primit un apel de la producătorul Cameron Mackintosh care dorea să o joace pe Eliza Doolittle în My Fair Lady. Chiar la începutul proiectului a fost lovită, însă, de o serie de boli care au determinat-o în cele din urmă să renunţe. Ea a dezvăluit mai târziu că suferea de oboseală cronică şi, şase ani mai târziu, a contractat boala Lyme. În ciuda afecţiunilor sale (a suferit şi de fibromialgie), s-a mutat timp de doi ani în Los Angeles după succesul Love Actually.

Acum, diva se bucură de viaţa liniştită din zona rurală din Surrey alături de Rafferty, cei doi câini ai lor şi, desigur, Jack.  „Este producător , compozitor, are propriul său succes şi mă face să strălucesc.  Sunt norocosă că am cunoscut pe cineva care este aşa, pentru că în industria noastră poţi întâlni oameni care fie concurează cu tine, fie nu înţeleg industria".

Martine dezvăluie, totuşi, că izolarea nu a fost simplă, pentru că a trebuit să se ocupe de Rafferty, care studia acasă, dar să îşi continue şi cariera. „A fost greu să fiu profesoară, actriţă, cântăreaţă şi soţie”, spune ea, înainte de a recunoaşte că urăşte treburile casnice. „Glumesc cu Jack şi îi spun: „Nu sunt făcut pentru asta. Sunt o show-girl şi nu pot face faţă”.Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg