Mărturia lui Katherine Jackson, în procesul AEG

21 iulie, 2013

Mama regretatului artist Michael Jackson a depus vineri mărturie în procesul pe care I l-a intentat companiei AEG, organizatoarea concertelor pe care megastarul urma să le susţină la Londra.

Mama regretatului artist Michael Jackson a depus vineri mărturie în procesul pe care I l-a intentat companiei AEG, organizatoarea concertelor pe care megastarul urma să le susţină la Londra.

La cei 83 de ani ai săi, Katherine Jackson s-a înfăţăşat instanţei, spunând că reprezentanţii companiei AEG nu i-au acordat fiului său un tratament medical corespunzător atunci când acesta s-a îmbolnăvit, în timp ce pregătea turneul din Marea Britanie.

Potrivit nbcnews.com, a fost pentru prima dată când Katherine Jackson a depus mărturie în acest proces, spunând în faţa instanţei: „Fiul meu nu a fost un ciudat“.

„Cel mai dificil lucru este să stau aici şi să ascult toate lucrurile rele care se spun despre fiul meu“, a declarat Katherine Jackson.

Foarte afectată de faptul că a trebuit să vorbească despre decesul fiului său,

a amintit şi despre recenta tentativă de sinucidere a nepoatei sale,

, fiica în vârstă de 15 ani a megastarului. În acest context, Katherine a spus că Paris a încercat să se sinucidă pentru că

.

Mama megastarului a plâns în repetate rânduri în timpul audierii, spunând că Michael a fost cel mai bun fiu pe care l-ar putea avea cineva. „Nimeni nu ar putea avea un fiu mai bun ca Michael“, a spus ea, precizând că ea era dependentă financiar de fiul său. „Mi-a dat totul!“

Ea a admis că Michael avea dureri, provocate de răni şi boli din trecut, precizând totodată că ştia faptul că fiul ei lua pastile. De asemenea, Katherine Jackson a spus că a aflat de la ceilalţi copii ai săi că Michael abuza de medicamente, precizând însă că nu a ştiut dacă să creadă aceste afirmaţii.

„Îmi tot spunea «Sunt bine». Uneori mamele sunt cele care află ultimele (despre problemele copiilor lor, n.r)“, s-a lamentat ea.

Veterana clanului Jacksin a mai afirmat că l-a cunoscut pe Conrad Murray, doctorul care i-a administrat lui Michael doza letală de propofol, la spital, în ziua în care fiul ei a murit.

"Fiul meu avea nevoie de un alt doctor. Nu de doctorul Murray", a spus Katherine Jackson.

Foto: WENN, Reuters



Recente pe Ok! Magazine

Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg