Mărturia lui Katherine Jackson, în procesul AEG

21 iulie, 2013

Mama regretatului artist Michael Jackson a depus vineri mărturie în procesul pe care I l-a intentat companiei AEG, organizatoarea concertelor pe care megastarul urma să le susţină la Londra.

Mama regretatului artist Michael Jackson a depus vineri mărturie în procesul pe care I l-a intentat companiei AEG, organizatoarea concertelor pe care megastarul urma să le susţină la Londra.

La cei 83 de ani ai săi, Katherine Jackson s-a înfăţăşat instanţei, spunând că reprezentanţii companiei AEG nu i-au acordat fiului său un tratament medical corespunzător atunci când acesta s-a îmbolnăvit, în timp ce pregătea turneul din Marea Britanie.

Potrivit nbcnews.com, a fost pentru prima dată când Katherine Jackson a depus mărturie în acest proces, spunând în faţa instanţei: „Fiul meu nu a fost un ciudat“.

„Cel mai dificil lucru este să stau aici şi să ascult toate lucrurile rele care se spun despre fiul meu“, a declarat Katherine Jackson.

Foarte afectată de faptul că a trebuit să vorbească despre decesul fiului său,

a amintit şi despre recenta tentativă de sinucidere a nepoatei sale,

, fiica în vârstă de 15 ani a megastarului. În acest context, Katherine a spus că Paris a încercat să se sinucidă pentru că

.

Mama megastarului a plâns în repetate rânduri în timpul audierii, spunând că Michael a fost cel mai bun fiu pe care l-ar putea avea cineva. „Nimeni nu ar putea avea un fiu mai bun ca Michael“, a spus ea, precizând că ea era dependentă financiar de fiul său. „Mi-a dat totul!“

Ea a admis că Michael avea dureri, provocate de răni şi boli din trecut, precizând totodată că ştia faptul că fiul ei lua pastile. De asemenea, Katherine Jackson a spus că a aflat de la ceilalţi copii ai săi că Michael abuza de medicamente, precizând însă că nu a ştiut dacă să creadă aceste afirmaţii.

„Îmi tot spunea «Sunt bine». Uneori mamele sunt cele care află ultimele (despre problemele copiilor lor, n.r)“, s-a lamentat ea.

Veterana clanului Jacksin a mai afirmat că l-a cunoscut pe Conrad Murray, doctorul care i-a administrat lui Michael doza letală de propofol, la spital, în ziua în care fiul ei a murit.

"Fiul meu avea nevoie de un alt doctor. Nu de doctorul Murray", a spus Katherine Jackson.

Foto: WENN, ReutersRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia