Măsura luată de monarhie pentru a stopa turneele cvasi-regale ale membrilor retrași Harry & Meghan

23 mai, 2024

Familia Regală britanică nu-i poate împiedica pe Harry și Meghan să viziteze națiuni străine, dar există o modalitate prin care aceștia să intervină, să traseze niște limite.

Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg

Cel mai recent periplu al Ducilor de Sussex nu este privit cu ochi buni de specialiștii regali. Cumva, Marea Britanie pare să se sesizeze. Este ca și cum se simte reprezentată de niște persoane nelegitime. Nu, nu sunt străini, în definitiv, Harry este mezinul Regelui Charles. Însă lucrurile nu pot continua așa, din moment ce ei de bună voie s-au retras în 2020 de la îndatoririle regale.

În Nigeria au fost primiți ca niște regali, iar asta pare că a deranjat.

Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg

Familia regală nu îi poate împiedica pe Prințul Harry și Meghan să facă mai multe turnee în străinătate - dar ei pot interveni, potrivit unui expert, scrie în exclusivitate Express.

Harry și Meghan au zburat în Nigeria timp de trei zile la începutul acestei luni, promovând Jocurile Invictus, dar au vizitat și o școală și au inspectat o paradă militară în scene care amintesc de un turneu regal de peste mări.

Cu toate acestea, le sunt interzise angajamentele oficiale, după ce au renunțat la îndatoririle regale în 2020 pentru a-și continua o viață privată  în străinătate, în SUA. Perechea a câștigat milioane din afaceri private, inclusiv autobiografia lui Harry Spare și seria lor Netflix.

Tom Sykes, editorul regal pentru The Daily Beast, a declarat pentru The Express: „Oriunde au mers în Nigeria au fost întâmpinați ca regali”.

El a adăugat: „Regalii nu îi pot împiedica să întreprindă mai multe turnee, dar guvernul ar putea încerca să exercite presiuni diplomatice serioase asupra statelor prietene pentru a nu mai găzdui aceste turnee cvasi-regale”.

Harry și Meghan au fost invitați în Nigeria de Christopher Muse, șeful Statului Major al Apărării națiunii din Africa de Vest. Vizita a fost menită să promoveze Jocurile Invictus, Nigeria luând în considerare găzduirea evenimentului sportiv pe viitor.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG