Măsura luată de monarhie pentru a stopa turneele cvasi-regale ale membrilor retrași Harry & Meghan

23 mai, 2024

Familia Regală britanică nu-i poate împiedica pe Harry și Meghan să viziteze națiuni străine, dar există o modalitate prin care aceștia să intervină, să traseze niște limite.

Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg

Cel mai recent periplu al Ducilor de Sussex nu este privit cu ochi buni de specialiștii regali. Cumva, Marea Britanie pare să se sesizeze. Este ca și cum se simte reprezentată de niște persoane nelegitime. Nu, nu sunt străini, în definitiv, Harry este mezinul Regelui Charles. Însă lucrurile nu pot continua așa, din moment ce ei de bună voie s-au retras în 2020 de la îndatoririle regale.

În Nigeria au fost primiți ca niște regali, iar asta pare că a deranjat.

Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg

Familia regală nu îi poate împiedica pe Prințul Harry și Meghan să facă mai multe turnee în străinătate - dar ei pot interveni, potrivit unui expert, scrie în exclusivitate Express.

Harry și Meghan au zburat în Nigeria timp de trei zile la începutul acestei luni, promovând Jocurile Invictus, dar au vizitat și o școală și au inspectat o paradă militară în scene care amintesc de un turneu regal de peste mări.

Cu toate acestea, le sunt interzise angajamentele oficiale, după ce au renunțat la îndatoririle regale în 2020 pentru a-și continua o viață privată  în străinătate, în SUA. Perechea a câștigat milioane din afaceri private, inclusiv autobiografia lui Harry Spare și seria lor Netflix.

Tom Sykes, editorul regal pentru The Daily Beast, a declarat pentru The Express: „Oriunde au mers în Nigeria au fost întâmpinați ca regali”.

El a adăugat: „Regalii nu îi pot împiedica să întreprindă mai multe turnee, dar guvernul ar putea încerca să exercite presiuni diplomatice serioase asupra statelor prietene pentru a nu mai găzdui aceste turnee cvasi-regale”.

Harry și Meghan au fost invitați în Nigeria de Christopher Muse, șeful Statului Major al Apărării națiunii din Africa de Vest. Vizita a fost menită să promoveze Jocurile Invictus, Nigeria luând în considerare găzduirea evenimentului sportiv pe viitor.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg