Mateia îşi doreşte să cânte cu Will Smith după ce a înregistrat un cover după "Aladdin"

4 noiembrie, 2021
3 elena matei la filmari jpg jpeg

După ce a cucerit podiumurile internaţionale dar şi revistele de specialitate cu apariţiile sale din show-urile de modă, modelul Elena Matei, care curcă pe scenă sub pseudonimul Mateia, se reîntoarce la prima dragoste: muzica.

De curând,  artista a lansat un nou cover după o piesă de pe coloana sonoră a filmului "Aladdin", în care Will Smith joacă rolul Duhului.

Solista care a avut colaborări cu Adi Sană de la Akcent la debutul carierei, s-a lansat solo şi are destul de mult succes. A lansat câteva piese, "Magic World" , "Everytimpe I Fall" iar acum vrea să dea lovitura cu un cover după piesa "Speechless". În varianta iniţială a filmului "Aladdin" melodia este cântată de actriţa şi solista Naomi Scott. "Am văzut filmul şi m-am regăsit în melodie. Şi am vrut să o înregistreaz. Mi-au plăcut mult actorii şi am fost impresionată de rolurile lor”.

 Mateia recunoaşte că nu i-ar fi plăcut să joace în faimoasa producţie, pentru că nu se vede actriţă, dar şi-ar fi dorit să cânte împreună cu Will Smith, să facă împreună un duet. Artista va petrece sărbătorile în America. "Ca de obicei îmi doresc să cânt şi să fac modeling. Voi petrece sărbătorile de iarnă în Los Angeles, poate Miami sau chiar New York, îmi este dor de iarnă", mai spune Mateia.Recente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg