Anunțul făcut de Fuego. Are legătură cu ziua lui de naștere: "Vreau să pot face cele mai bune alegeri, după sufletul meu"

30 iulie, 2022
fuego81 jpg

Fuego împlinește pe 26 august 46 de ani. Artistul are câteva dorințe pe care și le dorește împlinite. Ba mai mult, pregătește și o carte.

“Cineva mă întreba ce-mi doresc de ziua mea, care va fi curând! Nu cred că-mi doresc ceva anume la vârsta asta! Vreau ca totul să fie în stadiul de normalitate și să nu mai trecem, fără voia noastră, prin experiențele nefaste ale unei pandemii, cu restricții, subjugări, furt de vise și de identități și imposibilitatea de a ne face profesia. Vreau să pot face concerte în decembrie, atât în turneul național pe care-l concep ca un maraton, cât și la Sala Palatului, unde pe 2 decembrie am un nou proiect grandios alături de super invitați și de o super orchestră! Vreau să am capul limpede, să pot face cele mai bune alegeri, după sufletul meu. Vreau liniște pentru mine, simț al măsurii, vreau cumpătare și răbdare și-mi vreau mama și bunica sănătoase cât mai mult timp! Vreau ca volumul pe care-l lansez pe 23 august să fie un succes și vreau să vă am pe voi aproape, publicul meu, cât mai mult timp! Nimic mai mult!”, spune Fuego.

fuego93 jpg

Chiar dacă succesul i-a zâmbit, Fuego face parte din categoria artiștilor care au știut să rămână cu picioarele pe pământ și să nu se împiedice în lauri.

„Mă îmbrac normal în afara scenei, stau în pijamale în casă, merg la piață, nu-mi plac fructele de mare și nici bulionul în mâncare, sunt temător, am lumină pe chip și un imens drag de țara mea. Iubesc să iubesc ce văd, ce simt, ce știu și de multe ori sunt circumspect la ce nu știu. Răspund provocărilor profesionale în limita bunului simț al acestora. Am clădit cu sânge fiecare părticică din cariera mea și parcă n-aș da cu piciorul pentru absolut orice sau chiar pentru o brumă de bani. Am multe temeri, dar sunt sigur că le pot învinge cu voință.

Sunt perfecționist și asta nu cred că e o calitate! Sunt impulsiv și strălucirea pe care mulți o vedeți la mine vine mai degrabă din starea mea de spirit. Sunt cu glumele la mine, când vreau, sunt spontan, serios, deloc star!”, adaugă el.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp