Matinalii de la TVR au strigat „Pârtieee!“

11 ianuarie, 2013
image 1 jpeg

Oana Dobrescu şi Radu Tudor au avut şi ei parte de-o vacanţă binemeritată, iar Sărbătorile i-au prins la munte, în zăpadă, exact aşa cum şi-au dorit. Iată cum s-au distrat ei.

Oana Dobrescu şi Radu Tudor au avut şi ei parte de-o vacanţă binemeritată, iar Sărbătorile i-au prins la munte, în zăpadă, exact aşa cum şi-au dorit. Iată cum s-au distrat ei.

Prezentatorii Telejurnalului de dimineaţă de la TVR1 (07.00-09.00), Oana Dobrescu şi Radu Tudor, au evadat din zgomotoasa Capitală tocmai în munţi, pe pârtiile nesfârşite de zăpadă, unde au reuşit să-şi reîncarce bateriile pentru începutul lui 2013.

image

Oana şi-a petrecut vacanţa cu soţul său şi, pe lângă surprizele de Crăciun şi Anul Nou, a avut un motiv în plus de bucurie: a sărbătorit primul an de căsnicie, chiar de Revelion.

„De fiecare dată, în ultima zi din an, îmi propun câte o nouă provocare. Aşa că, iată-mă la poalele Pietricicăi, la primele mele ore de snowboard. Provocarea vieţii mele a fost însă anul trecut, când am spus un răspicat: «Da!...» Aşa că acum, la trecerea dintre ani, am sărbătorit şi «nunta de hârtie» pe pârtie!“.

image
image

Şi Radu a profitat la maximum de zilele libere de Sărbători şi a mers în acasă, la Piatra Neamţ, unde a îmbinat plăcerea de-a fi alături de familie cu distracţia de pe pârtie.

„De când prezint Telejurnalul matinal de la TVR 1, acum am avut prima vacanţă. Aşa că am decis să profit din plin de vremea frumoasă şi de zăpada de pe pârtia din Piatra Neamţ. Am găsit astfel şi modalitatea de a mă păstra în formă, după atâtea feluri de mâncare de Sărbători, cu care mă aştepta mama acasă“.

Foto: TVRRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg