Matt LeBlanc, Joey din “Friends”, din nou singur!

7 ianuarie, 2015
tumblr mkcf32hkbp1ril303o1 500 gif

“How you doing?”, ne-amintim de replica faimoasă şi amuzantă a celebrului actor din serialul de comedie “Friends”, Matt LeBlanc, care-linterpreta pe veşnic naivul Joey Tribbiani. Însă răspunsul lui la întrebarea sa celebră n-ar fi unul fericit, căci de curând, starul este din nou singur.

“How you doing?”, ne-amintim de replica faimoasă şi amuzantă a celebrului actor din serialul de comedie “Friends”, Matt LeBlanc, care-l interpreta pe veşnic naivul Joey Tribbiani. Însă răspunsul lui la întrebarea sa celebră n-ar fi unul fericit, căci de curând, starul este din nou singur.

image

Matt este din nou disponibil, carevasăzică, de când s-a despărţit de iubita sa, Andrea Anders, cu care avea o relaţie serioasă de 8 ani. Chiar purtătorul de cuvânt al actorului de 47 de ani a confirmat vestea, adăugând că perechea “a decis să încheie relaţia acum ceva timp”, conform Us Weekly.

image

Cei doi au avut ultima apariţie împreună, pe covorul roşu, în august anul trecut, la gala Emmy Awards din Los Angeles. Momentan, starul din “Friends”locuieşte în Londra, pentru filmările show-ului său, Episodes. Faimosul “Joey”a cunoscut-o pe Andrea chiar pe platourile de filmare ale serialului de comedie propriu care/i purta numele, post-„Friends”, anunţând furtunoasa lor relaţie amoroasă în 2006, la scurt timp după ce Matt s-a despărţit de soţia sa, Melissa McKnight, cu care era căsătorit de 3 ani.

image

Dacă vă întrebaţi ce face Matt acum, solo, se pare că este bine mersi, căci în octombrie anul trecut, actorul de 47 de ani a sugerat c-a mers mai departe peste relaţia cu Andrea, când a fost surprins foarte intim cu o blonă frumoasă, la o petrecere de Halloween în Austin, Texas. Doin’ well!Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg