Matt LeBlanc, Joey din “Friends”, din nou singur!

7 ianuarie, 2015
tumblr mkcf32hkbp1ril303o1 500 gif

“How you doing?”, ne-amintim de replica faimoasă şi amuzantă a celebrului actor din serialul de comedie “Friends”, Matt LeBlanc, care-linterpreta pe veşnic naivul Joey Tribbiani. Însă răspunsul lui la întrebarea sa celebră n-ar fi unul fericit, căci de curând, starul este din nou singur.

“How you doing?”, ne-amintim de replica faimoasă şi amuzantă a celebrului actor din serialul de comedie “Friends”, Matt LeBlanc, care-l interpreta pe veşnic naivul Joey Tribbiani. Însă răspunsul lui la întrebarea sa celebră n-ar fi unul fericit, căci de curând, starul este din nou singur.

image

Matt este din nou disponibil, carevasăzică, de când s-a despărţit de iubita sa, Andrea Anders, cu care avea o relaţie serioasă de 8 ani. Chiar purtătorul de cuvânt al actorului de 47 de ani a confirmat vestea, adăugând că perechea “a decis să încheie relaţia acum ceva timp”, conform Us Weekly.

image

Cei doi au avut ultima apariţie împreună, pe covorul roşu, în august anul trecut, la gala Emmy Awards din Los Angeles. Momentan, starul din “Friends”locuieşte în Londra, pentru filmările show-ului său, Episodes. Faimosul “Joey”a cunoscut-o pe Andrea chiar pe platourile de filmare ale serialului de comedie propriu care/i purta numele, post-„Friends”, anunţând furtunoasa lor relaţie amoroasă în 2006, la scurt timp după ce Matt s-a despărţit de soţia sa, Melissa McKnight, cu care era căsătorit de 3 ani.

image

Dacă vă întrebaţi ce face Matt acum, solo, se pare că este bine mersi, căci în octombrie anul trecut, actorul de 47 de ani a sugerat c-a mers mai departe peste relaţia cu Andrea, când a fost surprins foarte intim cu o blonă frumoasă, la o petrecere de Halloween în Austin, Texas. Doin’ well!



Recente pe Ok! Magazine

Shakira, GettyImages (4) jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg