Matthew Fox, starul serialului "Lost", a lovit o femeie

30 august, 2011

Matthew Fox, unul dintre starurile din serialul TV "Lost", a fost reţinut la sfârşitul săptămânii trecute de poliţia americană, după ce a agresat o femeie care conducea un autobuz.

Matthew Fox, unul dintre starurile din serialul TV "Lost", a fost reţinut la sfârşitul săptămânii trecute de poliţia americană, după ce a agresat o femeie care conducea un autobuz.

Fox, care se afla în oraşul Cleveland din statul american Ohio, a încercat în noaptea de sâmbătă să urce într-un autobuz închiriat pentru a transporta invitaţii de la o petrecere a burlacilor, deşi el nu se afla pe lista cu călători. Heather Bormann, în vârstă de 29 de ani, şoferiţa acelui autobuz, a spus că nu l-a recunoscut pe Matthew Fox şi l-a avertizat de trei ori, cerându-i să se îndepărteze de uşă.

"I-am spus că a depăşit limita. El nu a spus niciodată nimic. Doar se uita la mine cu gura căscată, apoi s-a aplecat şi a început să se balanseze spre mine", a spus reclamanta.

Heather Bormann a spus poliţiei că Matthew Fox a lovit-o în piept şi în stomac, înainte ca ea să îl lovească la rândul ei, pentru a se apăra. Potrivit declaraţiilor ei, a fost nevoie de trei bărbaţi care l-au tras pe actor departe de ea, iar un poliţist aflat şi el în autobuz l-a reţinut până la sosirea unui echipaj de poliţie.

Bormann, o mamă care creşte singură trei copii, a spus că nu i s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva şi că intenţionează să îl dea în judecată pe actor.Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg