Matthew McConaughey intră în politică. Deja l-a întrecut pe actualul guvernator al Texasului în sondaje

20 aprilie, 2021
1 matthew mcconaughey jpg jpeg

Matthew McConaughey cochetează cu ideea de a intra în politică, mai ales că stă foarte bine în sondaje. L-a detronat deja pe actualul guvernator al Texasului.

Totuşi, încă nu este complet decis. Dacă se va hotărî, e posibil să îl învingă pe Greg Abbott, actualul guvernator.

Câştigător al unui premiu Oscar, McConaughey cântăreşte bine ideea de a candida ca guvernator în al doilea stat ca mărime din America, iar sondajul publicat de Dallas Morning News îl plasează clar în faţa actualului guvernator Greg Abbott.

Vrea Matthew McConaughey cu adevărat să devină politician?

A făcut numeroase aluzii legate de faptul că îl tentează o carieră politică şi nu de mult a declarat la un podcast că este pregătit să îşi asume un rol de conducător în societate.

”Consider că am un cuvânt de spus, care este oare rolul meu? Cum arăt calea celorlalţi? Aştept să descopăr cum va fi următorul capitol al vieţii mele.”

Întrebat dacă va candida pentru postul de guvernator, a spus: ”Te înţeleg. Şi iau asta în considerare.”

Starul din ”Cum să pierzi un tip în 10 zile” a adus adesea critici ambelor partide: republican şi democrat. Probabil că ia în calcul şi o candidatură independentă.

Când texanii au fost întrebaţi cu cine ar vota, cu republicanul guvernator actual Greg Abbott sau cu McConaughey, 45% şi-au arătat susţinerea pentru actor.