Matthew Perry: de la succesul din "Friends" la decăderea de astăzi

16 noiembrie, 2018
5 gettyimages 908295 jpg jpeg

Timp de zece ani, între 1994 şi 2004, sitcomul despre un grup de şase tineri care încercau să răzbească în jungla new-yorkeză a ţinut audienţa lipită de ecranele televizoarelor, în întreaga lume. Jucându-se de-a prietenii, la TV, actorii din serial ajungeau să câştige mai mult decât nume mari care apăreau pe afişele filmelor de la Hollywood. A meritat, însă? Banii le-au adus, chiar şi pe moment, fericirea? Noi vă propunem să urmărim traseul părţii masculine din serial, înainte şi după faimă, cu bune şi cu rele.

Matthew Perry (49)

Personal stuff: Căsătorit între 2006 şi 2012 cu Lizzy Caplan

Personaj: Chandler Bing

Personajul lui era implicat într-o relaţie sentimentală cu una dintre… prietenele lui, şi anume nevrotica Monica, însă trebuie să recunoaştem că n-am fost fani ai poveştii lui la fel de mult cum am suspinat pentru Ross şi Rachel. În serial, Chandler era carieristul şi corporatistul grupului, tipul pe care-l vedeai mereu la costum, iar asta îi dădea o notă plictisitoare. Astăzi, ai zice că Matthew Perry e cu totul altă persoană faţă de actorul care-l juca, în ’90, pe Chandler. Îmbătrânit înainte de vreme, cu multe, mult prea multe kilograme în plus şi cu urme ale abuzului de droguri şi alcool pe chipul lui obosit, Matthew trage azi ponoasele tinereţii lui neliniştite.

image

Pentru el, succesul din serialul “Friends” a fost greu de suportat… treaz. Dependenţa căreia Matt i-a căzut victimă i-a frânat şi parcursul în cinematografia americană. Şi-a fost păcat, căci dintre cei trei băieţi din serial, Perry promitea cel mai mult. După succesul filmului Fools Rush In (1997), cu Salma Hayek, ne-am fi aşteptat ca el să devină un obişnuit al Hollywood-ului. A devenit, în schimb, un obişnuit al centrelor de dezintoxicare. “Nu poţi rezolva o problemă cu drogurile, pe care o ai de 30 de ani, în doar 28 de zile. Să devii abstinent este un lucru foarte dificil”, mărturiseşte chiar Perry. Înainte de a primi rolul vieţii lui, la 24 de ani, şi de a visa să-şi găsească locul în lumea filmului, Perry şi-a încercat norocul în sport, mai exact în tenis.

În Canada, acolo unde a locuit până la 15 ani, Perry a jucat chiar la nivel naţional, însă atunci când s-a mutat în Los Angeles, alături de tatăl său, şi-a dat seama că are o competiţie mult mai acerbă. Deşi n-am zice că în actorie nu e la fel. Rolul din “Friends” i-a adus, aşadar, celebritate, bani, dependenţă, dar şi femei frumoase, cum ar fi superba Julia Roberts. După ce actriţa cu zâmbet de milioane a avut o apariţie în serialul “Friends”, ea şi Matthew au avut o scurtă idilă, în 1996. Astăzi, Matthew este single, mărturisind că are probleme să le facă pe femei să accepte să iasă cu el: “Când jucam în Friends, avem mai multă priză!”. Cu toate acestea, Perry a avut partea lui de femei frumoase, cum ar fi actriţa şi modelul Lizzy Caplan, cu care acesta a avut o relaţie între 2006 şi 2012.

image

S-au despărţit deoarece Lizzy îşi dorea o căsnicie şi o familie, iar el nu. Cu toate acestea, suntem siguri că Matthew ar putea fi un tată minunat, deoarece actorul a dat dovadă de o inimă mare. În 2013, Perry şi-a convertit fosta lui reşedinţă din Malibu într-un fel de centru de recuperare pentru foşti dependenţi de stupefiante, după ce aceştia ies din centrele de detoxifiere. Ăsta da prieten bun…Recente pe Ok! Magazine

Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png