Maximilian îi duce dorul tatălui său, omul de afaceri Marcel Toader: “Ar fi împlinit 58 de ani”

6 ianuarie, 2021
1 marco jpg jpeg

Amintirile cu părintele său sunt astăzi balsam pentru suflet! Maximilian nu poate trece peste moartea tatălui său, omul de afaceri Marcel Toader, care, pe 4 ianuarie, ar fi împlinit 58 de ani. „4 ianuarie rămâne o dată tristă pentru mine. Era ziua tatălui meu. Ar fi împlinit anul acesta 58 de ani. Din păcate, nu mai am pe cine să sărbătoresc. Am rămas doar cu amintirile. L-am comemorat în suflet, pentru că nu am putut să fac nimic. Nu am putut să mă deplasez la Constanţa, care este carantinată din cauza pandemiei de coronavirus. Şi nici nu am vrut să o expun pe bunica mea.

Sărbătorile pentru mine au fost incomplete, pentru că obişnuiam să fac cu tatăl meu şi Crăciunul, şi Revelionul. Anul acesta l-am făcut doar alături de prieteni şi familia din partea mamei”, a spus fiul omului de afaceri pentru Click.ro

Maximilian a transmis un mesaj cutremurător şi anul trecut în august, când s-a împlinit un an de la plecarea tatălui său.

”Tata, încă nu-mi vine să cred că a trecut un an de când nu mai eşti printre noi. Nici acum nu pot să uit cea mai urâtă zi din viaţa mea când am primit vestea că ai murit! Să ştii că sunt bine sănatos, vindecat dar cu multe cicatrici rămase în suflet!”, a scris Maximilian.

Tânărul crede că tragedia trăită l-a făcut să realizeze cât de puternic e în realitate.”Cu această întâmplare mi-am dat seama că am puterea să trec peste orice în viaţă, iar lucrurile se aşează uşor, uşor. Sper că eşti bine oriunde te-ai dus şi mai sper că ţi-ai găsit liniştea sufletească! Ai grijă de tine şi să ştii că ai rămas adânc în inima mea!”, a adăugat fiul lui Marcel Toader.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg