Maye Musk, ținută ruptă parcă din viitor. Mama celebrului Elon Musk, electrizantă pe covorul roșu

17 februarie, 2023
Maye Musk, Getty (1) jpg

Maye Musk este recunoscută în întreaga lume pentru stilul său vestimentar îndrăzneț. Îi place să iasă în evidență, să epateze.

Celebrul model senior a renunțat la viața monotonă de ani de zile și la fel și-a educat și fiul, pe miliardarul fondator Tesla și SpaceX.

Maye Musk a fost una dintre atracțiile Săptămânii de Modă de la New York. Superba doamnă în vârstă de 74 de ani a avut o ținută ravisantă, ruptă parcă din viitor, argintie, sclipitoare, cu modele geometrice interesante, într-o armonie perfectă cu argintiul din păr. Și pentru impresiona total, Maye Musk și-a aplicat și gene false, lungi și argintii, care aminteau de aripile de fluture.

Absolut spectaculoasă această apariție, ca o extraterestră cochetă!

Maye Musk nu a uitat de accesorii, a avut câteva inele interesante, o poșetă verde cu inserții de argintiu, un machiaj dramatic și o coadă de cal tinerească.

Femeia care i-a dat viață magnatului Elon Musk are o siluetă de invidiat și a pozat fotografiilor ca o adevărată divă: prețioasă și avangardistă.

În cartea sa, ”A woman makes a Plan” (O femeie are un plan), Maye Musk povesteşte cum şi-a crescut copiii ca mamă singură şi cum i-a educat ca să-şi împlinească visurile, deşi viaţa nu a fost prea îngăduitoare cu ea. Cea care şi astăzi, la 74 de ani, urcă pe podiumurile prezentărilor de modă, a avut o copilărie aventuroasă şi o tinereţe greu încercată. Născută în 1948 în Regina, Canada, Maye s-a mutat împreună cu părinţii ei în Africa de Sud, mai exact în Pretoria, unde aventura le-a fost cel mai bun prieten. Familia ei zbura prin lume cu un avion cu un singur motor şi îşi petrecea iernile în deşertul Kalahari, în căutarea Oraşului Pierdut. “Motto-ul familiei noastre a fost, mereu, - trăieşte periculos, dar cu atenţie”, povesteşte aceasta în cartea ei. Am putea spune că acest motto s-a transmis prin gene, căci toţi cei trei copii ai ei au fost crescuţi ca spirite libere, în timp ce mama lor ducea o luptă cu tatăl acestora, Errol Musk, care o abuza.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg