”McDreamy”... Patrick Dempsey, ”cel mai sexy bărbat în viață”. Ce revistă celebră l-a desemnat astfel

8 noiembrie, 2023

Îl știm atât de bine după emblematicul rol din serialul ”Anatomia lui Grey”. Frumos în tinerețe, atât se sexy acum. Căci Patrick Dempsey a fost desemnat de revista People „cel mai sexy bărbat în viață”.

Patrick Dempsey, Foto Getty (1) jpg

Patrick Dempsey spune că a primit bucuros vestea de a fi numit cel mai sexy bărbat, însă cei din familia lui s-au amuzat de acest titlu și au cam făcut glume pe seama lui.

Patrick Dempsey, Foto Getty (7) jpg

Anul trecut, același titlu i-a revenit lui Chris Evans.

Chris Evans (1) jpg

Patrick Dempsey, în vârstă de 57 de ani, a fost prezentat în această nouă postură în ediția de marți a emisiunii „Jimmy Kimmel Live!”.

Actorul din îndrăgitul serial cu medici „Anatomia lui Grey” a mărturisit că a fost „complet șocat” când cei de la Revista People i-au dat vestea. „Și apoi am început să râd gândindu-mă că e o glumă”. Patrick Dempsey este celebru pentru rolul său, Dr. Derek Shepherd, neurochirurgul super talentat și îndrăgostit iremediabil de Meredith Grey.

Mai mult, Patrick Dempsey joacă și în rolul pilotului italian de curse Piero Taruffi, în filmul biografic „Ferrari”, care va fi lansat în decembrie.

Patrick Galen Dempsey este actor și pilot de curse american. Înainte de ”Anatomia lui Grey” a avut mai multe apariții în televiziune și a fost nominalizat pentru un Premiu Emmy. De asemenea, a apărut în câteva filme precum: Sweet Home Alabama, Made of Honor, Valentine's Day, Flypaper și Transformers: Fața ascunsă a Lunii.

Patrick Dempsey, căsătorit cu Jillian, artist de machiaj și fondator al unei linii de frumusețe, s-a declarat interesat de modul în care copiii săi, Talula, în vârstă de 21 de ani, și gemenii Sullivan și Darby, în vârstă de 16 ani, vor reacționa la noul său statut. “Vor face mișto de mine, se vor lua de mine și vor găsi toate motivele pentru care nu ar trebui să fiu ales”, a spus el. “Ceea ce este bine, ei mă mențin tânăr”, a încheiat el, în spirit de glumă.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg