Medicul Conrad Murray vrea să profeseze din nou

28 octombrie, 2013

Doctorul care se face vinovat de sfârşitul tragic al starului pop Michael Jackson vrea să-şi reia activitatea, după ce va fi eliberat din închisoare. Ceea ce se va întâmpla cât de curând.

Doctorul care se face vinovat de sfârşitul tragic al starului pop Michael Jackson vrea să-şi reia activitatea, după ce va fi eliberat din închisoare. Ceea ce se va întâmpla cât de curând.

După doi ani petrecuţi după gratii, din cei patru la care a fost condamnat în cazul morţii megastarului, controversatul medic Conrad Murray va fi, în sfârşit, liber.

Şi, cum mare parte din averea sa a cheltuit-o pe avocaţi, Murray a făcut tot posibilul să-şi recupereze licenţa medicală.

Înainte de a fi condamnat, acesta avea o clinică privată în Texas, la care speră să-şi reia activitatea, după ce vineri a completat o petiţie civilă în districtul Travis din Texas, în care solicită judecătorilor să suspende revocarea licenţei sale medicale.

„Doctorul Murray are dorinţa de nestins de a ajuta oamenii şi, indiferent unde se află, se va întoarce la profesia lui de a vindeca pacienţii“, a afirmat avocatul său.

Cu toate acestea, Baroul districtual din Los Angeles intenţionează să se împotrivească oricărei încercări a lui Conrad Murray de a-şi recupera licenţa medicală în orice parte a ţării

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg