Meg Ryan, hărţuită de un fost puşcǎriaş

21 martie, 2010

Faimoasa actriţă a făcut plângere împotriva unui fost poştaş care îi tot trimitea mesaje şi s-a declarat apoi mulţumită că hărţuitorul şi-a primit pedeapsa cuvenită. După faptă, şi pedeapsă Viaţa de vedetă nu are numai avantaje. Cele mai multe celebrităţi se plâng de interesul prea mare pe care îl are presa pentru viaţa lor, iar unele chiar au ghinionul de a stârni pasiuni printre oameni bolnavi psihic, care ajung să îi hărţuiască. Acesta este şi cazul actriţei Meg Ryan, care a primit în mod repetat mesaje de la Mark Taylor, în vârstă de 47 de ani. Jurnaliştii de la BBC au anunţat, acum câteva zile, că hărţuitorul a fost găsit vinovat şi şi-a primit pedeapsa, pentru că i s-a interzis să mai trimită vreodată mesaje unei persoane publice din mass-media şi showbiz.

Faimoasa actriţă a făcut plângere împotriva unui fost poştaş care îi tot trimitea mesaje şi s-a declarat apoi mulţumită că hărţuitorul şi-a primit pedeapsa cuvenită.

După faptă, şi pedeapsă

Viaţa de vedetă nu are numai avantaje. Cele mai multe celebrităţi se plâng de interesul prea mare pe care îl are presa pentru viaţa lor, iar unele chiar au ghinionul de a stârni pasiuni printre oameni bolnavi psihic, care ajung să îi hărţuiască. Acesta este şi cazul actriţei Meg Ryan, care a primit în mod repetat mesaje de la Mark Taylor, în vârstă de 47 de ani. Jurnaliştii de la BBC au anunţat, acum câteva zile, că hărţuitorul a fost găsit vinovat şi şi-a primit pedeapsa, pentru că i s-a interzis să mai trimită vreodată mesaje unei persoane publice din mass-media şi showbiz.

Hărţuitor în serie

Fostul poştaş nu este la primul comportament social periculos. El a ignorat acum un verdict anterior care, de asemenea, nu-i mai permitea să ia contact sub nicio formă cu nicio personalitate, deoarece fusese găsit vinovat pentru hărţuirea câştigătoarei concursului “Big Brother”, Kate Lawler. Când a fost judecat pentru prima dată a primit o pedeapsă destul de uşoară, deoarece judecătorul a luat în seamă faptul că Mark Taylor suferă de sindromul Asperger, o maladie care creează dificultăţi în înţelegerea modalităţilor de interacţiune socială. A stat, aşadar, 116 zile la închisoare, după care a fost pus în libertate, cu menţiunea de a nu mai contacta nicio persoană publică.

Cinci ordine de restricţie

Nici ameninţările judecătorului, nici timpul petrecut după gratii nu l-au speriat pe Mark Taylor, care, odată eliberat, s-a întors la vechile obiceiuri. Numai luna trecută au fost emise cinci ordine de restricţie pe numele lui, pentru că ajunsese să hărţuiască jurnalişti, actori şi cântăreţi. Odată cu plângerea pe care i-a făcut-o Meg Ryan, lucrurile s-au agravat. Descoperit vinovat şi de data aceasta, Taylora fost avertizat că la următoarea abatere va intra iar în închisoare, dar, de data aceasta, pentru o perioadă mai lungă: cinci ani. {i asta indiferent de situaţia medicală în care se va afla.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}