Megan Fox a reuşit să se îngraşe!

24 august, 2011

După ce cu ceva timp în urmă se plângea că nu reuşeşte să mai ia câteva kilograme în greutate, ieri Megan a fost pozată de paparazzi într-o pauză de filmare la noua sa peliculă, This Is Forty, afişând din nou formele ei

După ce cu ceva timp în urmă se plângea că nu reuşeşte să mai ia câteva kilograme în greutate, ieri Megan a fost pozată de paparazzi într-o pauză de filmare la noua sa peliculă, This Is Forty, afişând din nou formele voluptuoase cu care i-a cucerit pe fanii din lumea întreagă.

În luna de miere de anul trecut, după nunta sa cu Brian Austin Green, Megan apărea pe plajă parcă mai slabă ca niciodată. Iar după reclama ei pentu lenjerie de corp Emporio Armani, multă lume a criticat silueta sa filiformă, pe seama ei bârfindu-se chiar că suferă de anorexie, fiind obsedată de imaginea sa.

In primăvară, instructorul său de sport, celebrul Harley Pasternak, sărea, însă, în apărarea ei, declarând: „Mă întrebaţi dacă îmi fac griji din cauză că Megan este prea slabă? Da, îmi fac! Dar ea are un metabolism formidabil, cu arderi incredibile. Şi nu este în niciun caz anorexică! Se supără şi ea să constate că nu reuşeşte să se îngraşe deloc". Pozele suprinse ieri de paparazzi la filmările din Pacific Palisades ne dovedesc că Megan a reuşit, însă: actriţa are faţa mai plină, un bust mai generos şi picioarele mai bine conturate.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg