Megan Fox: ”Lumea crede că sunt prostuţă!”

31 martie, 2015
megan fox hepta 1797535 jpeg

Este una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood şi a fost votată de nenumărate ori ca fiind printre cele mai sexy femei din lume. Însă, toate aceste lucruri i-au făcut, mai degrabă, un deserviciu actriţei.

Este una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood şi a fost votată de nenumărate ori ca fiind printre cele mai sexy femei din lume. Însă, toate aceste lucruri i-au făcut, mai degrabă, un deserviciu actriţei.

Că este fotogenică nu mai este niciun dubiu, drept dovadă stând şi cel mai recent pictorial pentru Harper`s Bazaar Arabia, însă Megan Fox ţine să demonstreze şi faptul că este mai mult decât un chip frumos.

În numărul din aprilie al revistei arabe, Megan Fox dezvăluie: ”Multă lume crede că nu sunt foarte inteligentă, educată sau cinstită, având în vedere că mi s-a creat o imagine de fiinţă narcisistă aflată în goană după atenţie, care se aşteaptă să fie plăcută de toată lumea. (...) îmi vine să râd, căci am dat o gramadă de interviuri în care, dacă le citeşti cap-coadă, observi că nu sunt genul ăsta de fată.”

image

În cadrul aceluiaşi interviu, Megan vorbeşte şi despre faptul că priorităţile sale s-au schimbat, acum că e mamă a doi copii. Actriţa recunoaşte chiar şi că în această perioadă îi e greu să aibă un timp doar pentru ea şi pentru soţul său, Brian Austin Green. ”O rog pe soacra mea să vină o dată pe săptămână să aibă grijă de nepoţii ei, ca eu şi Brian să putem merge la cină sau ceva de genul acesta.”

Megan este mamă a doi copii Noah (2 ani) şi Bodhi (un an), dar are grijă şi de fiul din cealaltă căsătorie a soţului său, un adolescent pe nume Kassius.

Sursă foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg