Megan Fox şi Brian Austin Green, în ipostaze tandre la plajă

4 aprilie, 2018
megan fox png

O vacanţă însorită în Hawaii trezeşte sentimente de euforie în orice cuplu. Este şi cazul lui Megan Fox şi al soţului său, Brian Austin Green, care se bucură de timp împreună pe o plajă exotică.

Cei doi s-au căsătorit în Maui, Hawaii, pe 24 iunie 2010, iar acum, la 8 ani de la căsătorie, sărbătoresc în acelaşi loc plin de amintiri. Părinţii a trei copii, Megan şi soţul său au fost surprinşi în ipostaze tandre. Actriţa în vârstă de 31 de ani şi actorul de 44 de ani s-au plimbau pe plaja din Kailua-Kona ţinându-se de mână, s-au îmbrăţişat, s-au sărutat, ba chiar s-au uns cu ulei unul pe celălalt pentru a se proteja de razele arzătoare ale soarelui.

Cei doi ne-au oferit astfel o imagine din viaţa lor de cuplu, una în care par foarte fericiţi şi îndrăgostiţi. Ca doi porumbei, aşa au părut Megan şi Brian, părinţii a trei băieţei superbi - Noah Shannon (5), Bodhi Ransom (4) şi River Journey (1 an şi jumătate). După ce a adus pe lume 3 copii, Megan arată de milioane şi se poate mândri cu un corp tonifiat şi cu nişte forme perfecte, în costum de baie. Nici Austin nu este mai prejos, tatuat, cu un abdomen plat şi cu o atitudine de lup Alpha. Cu o asemenea parteneră lângă el, nici nu are cum să nu o soarbă din priviri!

În ciuda tuturor greutăţilor, cei doi au reuşit să rămână împreună şi să scrie o frumoasă poveste de dragoste. Au fost logodiţi de două ori, s-au întâlnit pentru prima dată în 2004 şi s-au logodit în 2006, pentru ca trei ani mai târziu să se despartă. Cu toate acestea, în iunie 2010 au decis să se căsătorească.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg