Meghan Markle nu este singura prinţesă cu probleme în familie! Uite ce scandaluri a avut Grace Kelly cu rudele ei!

18 august, 2019
6 gettyimages 2694739 jpg jpeg

Îi plângem de milă Ducesei de Sussex de fiecare dată când aflăm despre problemele pe care i le face familia ei din America. Însă ea nu e singura regalitate care se confruntă cu astfel de lovituri de imagine. Grace Kelly, regretata Prinţesă de Monaco, a trăit o experinţă asemănătoare!

Unchiul ei era un câştigător al premiului Pulitzer, izgonit de familie pentru că era gay

gettyimages 3268765 jpg jpeg

George Kelly a fost unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa lui Grace. Ca homosexual care nu şi-a dezvăluit niciodată atracţia pentru bărbaţi, acesta a trăit o viaţă foarte dificilă. Iar familia lui a fost cea care nu l-a înţeles şi nu l-a susţinut niciodată.

gettyimages 2666160 jpg jpeg

De fapt, familia Kelly n-a fost niciodată de acord cu relaţia dintre George şi iubitul său, William Weagley, motiv pentru care – după nesfârşite certuri în familie – unchiul fostei actriţe şi prinţese a fost nevoit să plece de-acasă şi să uite complet până şi de faimoasa lui nepoată.

Fratele ei, Kell, şi-a părăsit soţia şi copiii pentru un transsexual

John B. Kelly Jr., cunoacut drept Kell, adică fratele regretatei Prinţese de Monaco, şi-a distrus mariajul cu numeroasele lui relaţii extraconjugale. Aventurile lui Kell au disperat-o pe partenera acestuia de viaţă, care şi-a luat cei şase copii ai lor şi s-a mutat din căminul conjugal.

gettyimages 2666160 jpg jpeg

Cea mai scandaloasă infidelitate a fratelui lui Grace a fost cea cu un transsexual, Rachel Harlow pe numele lui, care dansa lasciv într-un club de gay din Philadelphia şi l-a sedus indubitabil pe John.  

Familia lui Grace a trebuit să-i plătească zestre Prinţului de Monaco

Două milioane de dolari a cerut Prinţul de Monaco atunci când a decis s-o ia de soţie pe Grace şi a cerut-o tatălui ei. Jack Kelly, tatăl lui Grace, l-a primit bucuros pe prinţ, pentru a-i asculta intenţiile. Doar că nu mică i-a fost mirarea când acesta a cerut nu mai puţin de 2 milioane de dolari zestre.

9 gettyimages 1338216 jpg jpeg

“Fiica mea nu trebuie să plătească niciun bărbat pentru a o lua de soţie”, a spus tatăl milionar al fostei vedete de cinema. După ce s-a gândit mai bine şi a luat în calcul toate aspectele situaţiei, a acceptat să-i plătească suma cerută prinţului aflat, la acea vreme, în mari dificultăţi financiare.

gettyimages 883069652 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg