Meghan Markle, trădată de tatăl ei cu numai câteva zile înainte de nuntă!

13 mai, 2018
hepta 3506278 jpeg

În ciuda avertismentului dat de Palatul Kensington de a respecta intimitatea familiei viitoarei mirese, tabloidele internaţionale au publicat fotografii cu tatăl logodnicei Prinţului Harry. Surpriza cea mare e că imaginile cu pricina au fost comandate chiar de Thomas Markle şi vândute tot de el presei!

image

Pregătirile pentru nunta regală dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt în toi şi, cel mai probabil, viitoarea mireasă încearcă cu greu să-şi ţină în frâu emoţiile. Ultimul lucru de care are acum nevoie e un scandal legat de familia ei! Totuşi iată că exact asta se întâmplă din cauza faptului că tatăl lui Meghan, Thomas Markle, a încălcat prevederile emise de Palatul Kensington doar pentru a face un ban în plus!

Ce s-a întâmplat mai exact? Tatăl lui Meghan a colaborat cu un paparazzi britanic pentru a realiza câteva aşa-zis instantanee şi asta în ciuda faptului că Prinţul Harry a făcut un apel public ca jurnaliştii să îl lase pe viitorul lui socru în pace, în pragul nunţii. Culmea e că tocmai Thomas Markle s-a dovedit doritor să colaboreze cu paparazzi şi să “documenteze” pregătirile lui pentru nuntă. Prin urmare, tatăl lui Meghan a vândut ulterior pozele tuturor publicaţiilor interesate, câştigând vreo 100.000 de lire sterline de pe urma lor.

image

Imaginile cu pricina îl arată pe bărbatul de 73 de ani la un internet café împreună cu un fotograf. Câteva minute mai târziu, cel din urmă se pregăteşte să îl fotografieze pe Thomas în timp ce, chipurile, citeşte o revistă pe a cărei copertă sunt chiar fiica lui şi Prinţul Harry.

Înscenarea şedinţei foto a fost realizată după ce Palatul Kensington a emis un avertisment pentru întreaga presă britanică să respecte intimitatea domnului Markle şi să nu îl mai hărţuiască pe acesta.

Se pare că imaginile publicate de întreaga lume sunt numai o parte din întreaga serie realizată cu acea ocazie. Mai mult, în fotografii domnul Markle pare că nu ştie că este fotografiat, însă tot presa britanică a fost cea care a aflat că imaginile respective au fost realizate cu colaborarea sa.

image

Fotografiile îl arată pe Thomas la croitor, în timp ce îşi probează costumul pentru nuntă. Doar că acel aşa-zis croitor este doar un asistent al fotografului, iar domnul Markle a fost văzut venind în acelaşi timp cu fotograful şi au organizat împreună mica şedinţă foto. Alte imagini îl arată pe acesta făcând sport, ridicând greutăţi, pregătindu-se astfel pentru Nunta Anului. De fapt, Thomas se află într-un loc nepotrivit desfăşurării unei activităţi sportive. În altă ordine de idei, totul a fost pus la cale de tatăl lui Meghan, care nu s-a sinchisit să încalce dispoziţiile regale pentru a profita financiar de situaţia unică în care se află în acest moment.

Până şi Jessica Anaya, directorul internet café-ului, a recunoscut că fotografiile au fost înscenate şi că cei doi domni, Thomas Markle şi fotograful, au venit împreună şi chiar au pregătit întreaga şedinţă foto împreună.

image

Pe lângă faptul că tatăl lui Meghan n-a respectat prevederile emise de Palatul Kensington, întreaga familie regală, cu care în numai câteva zile se va înrudi şi el, este – cel mai probabil – siderată de întreaga poveste. Oficialii regali nu şi-au dorit nimic mai mult decât să protejeze familia lui Meghan de insistenţele presei, dar iată că anumiţi membrii ai familiei Markle nu sunt deloc deranjaţi de atenţia primită, ci chiar o caută.

Totuşi situaţia trebuie să fie complet neplăcută pentru viitorul soţ al lui Meghan, care, din cauza presiunii exercitate de paparazzi, şi-a pierdut chiar mama, pe Lady Diana, în 1997. După ce şi-a făcut publică relaţia cu Meghan, în 2016, Prinţul Harry a rugat presa britanică să nu se năpustească asupra noii lui iubite şi asupra familiei ei. Cine s-ar fi gândit, însă, că tatăl lui Meghan va căuta singur expunerea în presă şi că va pune banii mai presus de fericirea fiicei lui?!

image

În acest context, ne întrebăm cum se simte oare viitoarea mireasă având o familie atât de “rebelă”. S-a încercat stoparea întregii expuneri private – printr-o scrisoare emisă de reprezentanţii domnului Markle către redactorii-şefi ai celor mai importante publicaţii internaţionale - , dar degeaba. Fotografiile au fost publicate în întreaga lume, iar Meghan suferă, cel mai probabil, consecinţele nesăbuinţei propriului tată.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg