Meghan și Harry vor să își aducă copiii în Anglia. Cu cine stau Archie și Lilibet acum în America

12 septembrie, 2022
hav65 jpg

Prințul Harry și Meghan Markle i-ar putea aduce pe Archie și Lilibet în Marea Britanie pentru înmormântarea Reginei.

Ducele și ducesa de Sussex au confirmat că vor rămâne în Anglia până la sfârșitul perioadei de doliu, care se încheie la șapte zile după serviciul din 19 septembrie.

Cu toate acestea, copiii cuplului, Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, sunt în California împreună cu mama lui Meghan, Doria Ragland, în vârstă de 66 de ani. Micuții nu și-au mai văzut părinții de o săptămână. Aceștia se apropiau de finalul turneului și urmau să revină în SUA, dar moartea reginei a schimbat tot.

Potrivit The Telegraph, Meghan și Harry încearcă acum să stabilească dacă Doria și copiii ar trebui să zboare către Marea Britanie.

Ieri, purtătorul de cuvânt al ducelui și ducesei a confirmat că cei doi vor rămâne în Marea Britanie pentru perioada de doliu.

Meghan și Harry se așteptau să stea departe de conacul lor din Montecito doar șapte zile pentru un mini turneu european, în care susțineau diverse organizații caritabile, dar moartea reginei i-a făcut să-și prelungească vizita în Marea Britanie.

Ducele și ducesa urmau să participe joi seară la o decernare a premiilor la Londra, dar și-au anulat apariția. Harry, alături de alți membri ai familiei regale, au alergat pentru a fi alături de bunica lui, după ce medicii au spus că sunt „îngrijorați pentru sănătatea ei”.

William, Prințul Andrew, Prințul Edward și soția sa, Sophie, au zburat împreună către Balmoral și au reușit să ajungă la moșie înainte de dispariția reginei. Harry era însă pe drum când Palatul Buckingham a anunțat moartea iubitei sale bunici. A zburat cu un avion privat de pe aeroportul Luton și a ajuns la Balmoral la o oră și jumătate după declarația istorică.

Curtenii au emis declarația la ora 18.30 - la puțin peste o oră după ce prințul William și alți membri ai familiei i s-au alăturat lui Charles la reședința reginei.

Sâmbătă seara,  Prințul William și Kate Middleton au apărut împreună cu Meghan și Harry în fața Castelului Windsor, unde oamenii vin să aducă flori și să își prezinte omagiile după dispariția Reginei.

Surse regale spun că William încearcă să îngroape securea războiului și i-a cerut fratelui său mai mic, Harry, să i se alăture într-o plimbare în afara Castelului Windsor. 

Scena i-a încântat în mod clar pe fanii regali, care au venit cu sutele lor la porțile moșiei pentru a plânge moartea Reginei. Surpriza a fost mare când William și Harry au ieșit alături de partenerele lor de viață, Kate și Meghan, și au salutat mulțimea.



Recente pe Ok! Magazine

Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg