Mel B a slăbit foarte mult după divorţ şi problemele cu banii

6 iulie, 2017
mel b hepta 2999746 jpg jpeg

Mel B s-a întors! După ce a stat în centrul bârfelor legate de divorţul de Stephen Belafonte şi de falimentul în care se zbate, fosta membră a trupei Spice Girls şi-a făcut apariţia mândră pe covorul roşu al evenimentului de promovare a emisiunii America’s Got Talent.

Mel B a afişat un trup foarte subţire

Vedeta pare că a slăbit foarte mult

Prilej pentru noi să observăm cât de mult a slăbit vedeta de 42 de ani, Mel afişând o siluetă fusiformă, mult mai subţire decât obişnuia ea să fie.

Să fie dezamăgirile în dragoste şi problemele cu banii motivul pentru care vedeta a slăbit atât de mult? Conform informaţiilor din presă, Melanie ar mai avea în cont penibila sumă de 961 de lire sterline, după ce a spart nu mai puţin de 50 de milioane pe un stil de viaţă extravagant.

Panglicile sandalelor i-au sugrumat picioarele

Revenind la evenimentul de aseară, am observat la juratul emisiunii America’s Got Talent şi un amănunt estetic neplăcut. Panglicile sandalelor cu model extravagant au fost atât de strânse pe picioarele ei, încât i-au sugrumat pur şi simplu pielea, iar lucrul acesta a fost foarte vizibil în fotografii.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg