Mel B vrea să-l lase fără bani pe fostul soţ. Cât îi revine acestuia?

24 martie, 2017
stephen belafontemel b gettyimages 495026004 jpg jpeg

Zilele trecute, a ieşit la iveală faptul că Mel B a intentat actele de divorţ. Separarea vine la aproape zece ani de la căsătoria acesteia cu Stephen Belafonte şi pare să nască un scandal monstru între viitorii foşti soţi.

Mel B vrea să-şi protejeze averea

De ce? Pentru că Mel B vrea să se asigure că fostul ei soţ nu primeşte mai mult decât merită din averea de 59 de milioane de dolari pe care a reuşit s-o strângă de-a lungul carerei sale. Din fericire, Mel B l-a pus pe Stephen să semneze un contract prenupţial înainte să-şi oficializeze relaţia şi tocmai asta îi va artistei un avantaj uriaş.

Ce vor împărţi cu siguranţă cei doi foşti soţi este reşedinţa cuplului din Hollywood Hills Wills, pe care deja au listat-o pe reţelele de socializare pentru 8,9 milioane de dolari. Aşadar, Stephen ar putea primi jumătate din suma încasată în urma vânzării acestui imobil.

Totuşi, Stephen pretinde o pensie alimentară, iar Mel B încearcă să se eschiveze de la o astfel de plată. Salvarea vine tocmai de la faptul că jurata X Factor a intentat divorţ cu o lună înainte să se împlinească zece ani de mariaj, ceea ce o obliga la o pensie alimentară mai mare. Aşadar, potrivit The Sun, ”porţia” lui Stephen s-ar ridica la 6,2 milioane de dolari, în timp ce Mel B va putea păstra restul de până la 59 de milioane de dolari.

Mel B, Stephen şi cele trei fete ale artistei

Amintim că cei doi foşti au împreună o fetiţă pe nume Madison, în vârstă de 5 ani. Mel B mai are, însă, două fete, una pe nume Phoenix (18), din relaţia cu Jimmy Gulzar, şi o alta de nouă ani, pe nume Angel, care provine dintr-o aventură cu actorul Eddie Murphy.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg