Mel Gibson, persona non grata la Vatican!

10 septembrie, 2015
mel gibson ok jpg jpeg
image

Papa Francisc refuză să-l invite pe celebrul actor la recepţia specială pentru VIP-uri pe care o va găzdui la Vatican! Care este motivul?

Greu de crezut, dar Mel Gibson are uşile Vaticanului închise. Tocmai el, cel care, în mod normal, s-ar fi aflat în fruntea listei invitaţilor la o astfel de recepţie, datorită peliculei "Patimile lui Hristos". Mai mult decât atât,  Papa va face o vizită în America, foarte curând, iar Mel ar fi trebuit să solicite o audienţă. Dar şi acest drept i-a fost refuzat. "Mel este devastat. Este un catolic devotat, care a făcut un film despre Iisus şi chiar şi-a construit propria capelă în apropiere de casa lui în Malibu. Dar este limpede că asta nu e de ajuns ca să înduplece Vaticanul să închidă ochii la scandalurile provocate de Gibson, la ieşirile lui antisemite şi violenţa conjugală", a declarat o sursă din cercul lui de prieteni. Aşadar, Papa are o listă cu greşelile de neiertat ale vedetelor? Dacă ar fi aşa, asta înseamnă că nu prea mai rămân multe nume celebre acceptate la Vatican. Şi oare cine sunt cei de pe lista invitaţilor la mult aşteptata recepţie? Până acum, ştim că printre oaspeţi se vor număra Oprah Winfrey şi Matt Damon.â

image

Cert este că, în cazul lui Mel Gibson, Papa Francisc nu l-a iertat pentru declaraţiile de ură împotriva evreilor şi pentru scandalul din care a reieşit că a bătut-o pe Oksana Grigorieva, cu care are un copil. Iar faptul că Mel se bate cu pumnul în piept că este foarte credincios şi că a făcut un film despre Iisus este cu atât mai deranjant pentru Papa Francisc, căruia îi displac persoanele care fac paradă cu credinţa lor, dar comportamentul faţă de cei din jur demonstrează contrariul. "Biserica nu vede cu ochi buni prezenţa lui Mel. Iar Vaticanul îi dezaprobă profund comportamentul şi vederile radicale", a concluzionat aceeaşi sursă.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg