Mel Gibson, tătic cool la 61 de ani. Iată cum reuşeşte să ţină pasul cu iubita de 27 de ani!

23 noiembrie, 2017
23899125 1847579221951457 2123886911 n jpeg

A devenit tătic pentru a noua oară la 61 de ani, iar Mel Gibson de descurcă de minune cu noul statut de tată de bebeluş, chiar dacă la vârsta lui ar putea fi bunic. Cu o iubită cu 34 de ani mai tânără, actorul de Hollywood ştie sigur că trebuie să se reinventeze pentru a ţine pasul cu mama copilului său, scenarista Rosalind Ross.

Pe 5 noiembrie cei doi au apărut pe covorul roşu  la premiera filmului"Daddy's Home 2".

Formează un cuplu cu frumoasa de 27 de ani din 2014, iar mulţi au spus că ea i-ar fi putut fi lejer fiică, având în vedere că cei mai mari dintre copiii lui Mel depăşesc cu mult vârsta de 30 de ani. Aşa se facă că Gibson este acum numai bun de schimbat scutece, încălzit laptele în biberon şi adormit copilul, iar aceste actrivităţi par că-l fac să se bucure şi mai mult de viaţă.

image

Actorul este mai în forma ca oricând şi asta a demonstrat şi cu ocazia apariţiilor sale pe covorul roşu, alături de fermecătoare brunetă. Dar nici în viaţa de zi cu zi cei doi nu sunt mai puţin cool, căci ieri, actorul şi mama micuţului Lars Gerard au fost surprinşi la cumpărături. Relaxaţi şi cu câteva sacoşe de hărtie în mâini, s-au bucurat de câteva ore libere, departe de copilul lor. Mai mult, Mel este chiar mai cool ca în tinereţe. A adoptat un look de "bad boy", cu şapcă pe cap, cămaşa neagră puţin descheiată, lăsând la vedere un lănţişor argintiu, ochelari de soare şi o pereche de pantaloni până la genunchi.

image

Cu siguranţă schimbarea de stil reflectă starea sa de spirit, de om care trăieşte alături de o femeie tănără şi frumoasă şi de tată al unui copil de aproape un an, pregătit să ţină pasul cu schimbările din viaţa lui

Foto: Ghosty / BACKGRID, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg