Melania a fost superbă în costumul roşu, dar ochii lui Donald Trump au fost numai pentru Brigitte Macron

14 iulie, 2017
macron,  trump png

Ieri, Melania Trump şi Brigitte Macron s-au întâlnit pentru prima dată pe teritoriul Franţei, la prima vizită oficială a Primei Doamne americane în Ţara Galilor. O întâlnire îndelung aşteptată detoată lumea, mai ales pentru aşa-zisa confruntare stilistică a celor două soţii de preşedinţi.

Costumul roşu al Melaniei, alături de rochia de un alb imaculat şi pantofii albastru elecric purtate de Brigitte Macron au alcătuit steagul Franţei.

Iar, dacă despre ţinuta Melaniei am vorbit ieri, pe când cobora din aeronava Air Force One, alături de Donald Trump, îmbrăcată toată în roşu, într-un superb deux-pieces de o eleganţă aparte, marca Dior, iată că Brigitte Macron a fost opusul său, atât cromatic, cât şi din punct de vedere al croiului.

Melania a purtat un costum Dior, iar Brigitte o rochie de la Louis Vuitton.

Melania a fost mai rafinată ca oricând, în costumul format din fustă cloş şi sacou cambrat, accesorizată cu o pereche de pantofi stiletto roşii şi ochelari de soare masivi, cu un coc ultra elegant, dar toţi ochii au fost însă pe soţia Preşedintelui Emmanuel Macron.

A fost extrem de sexy, cu rochia cu mult deasupra genunchilor.

Prima Doamnă  în vârstă de 64 de ani a fost extrem de sexy şi parcă şi-a pregătit strategic ţinuta pentru a face faţă unei prezente atât de impunătoare ca a Melaniei. A scos artileria grea şi l-a dat pe spate chiar şi pe Preşedintele Americii Trump, care a complimentat-o îndelung. Nici de data aceasta nu a renunţat la rochiile scurte, pe care le îmbracă aproape la fiecare întâlnire oficială a soţului său, iar dacă Melania a optat  pentru un outfit mai protocolar, cu o fustă până la genunchi, Brigitte a apărut cu o rochie mult mai scurtă şi mai îndrăzneaţă. A purtat un  outfit Louis Vuitton, unul extrem de sexy, pe lângă faptul că i-a dezgolit picioare, a avut şi o mică crăpătură în faţă, datorită fermoarului. A fost contrastantă cu omoloaga sa, ba chiar a purtat o pereche de pantofi stiletto de un albastru electric.

Una elegantă, cealaltă sexy.

Iar apariţia sa nu a fost trecută cu vederea, primul care a observat acest look îndrăzneţ a fost chiar Trump, care nu s-a sfiit să îi facă complimente Primei Doamne a Franţei chiar sub ochii soţului ei şi ai Melaniei. " Ştii, eşti într-o formă atât de bună, arăţi bine! Frumoasă.", a spus Trump.

Mai mult de atât, la sosirea lui Trump şi a Melaniei la Army Museum, Trump a fost profund impresionat de postura Primei Doamne a Franţei, pe care a mai avut ocazia să o întâlnească la Burxelles şi la Summitul G20 de săptămâna trecută. Preşedintele American a luat-o de umeri pe Brigitte Macron şi a sărutat-o pe obraji, ba chiar câteva secunde nu i-a putut da drumul la mână, un moment destul de jenant pentru Macron, pe seama căruia s-au făcut o mulţime de glume şi comentarii pe reţelele de socializare.

Foto: Getty, Hepta, TwitterRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg