Melania şi Donald Trump, 13 ani de căsătorie. O nouă carte spune adevărul despre relaţia dintre cei doi soţi

24 ianuarie, 2019
1 melania donald trump profimedia 0404558366 jpg jpeg

Pe 22 ianuarie 2005, în Palm Beach, Melania se căsătorea cu Donald Trump. Sub privirile a nenumărate personalităţi şi celebrităţi de la Hollywood, cei doi îşi urau iubire veşnică. Iată, însă, ce relaţie e în prezent între cei doi!

image

De când a devenit preşedintele Statelor Unite ale Americii, relaţia lui cu fostul model Melania Knauss a fost sub lupa tuturor. Mulţi au speculat că ar fi vorba de un aranjament convenabil pentru ambele părţi, în timp ce alţii au mers până la a afirma că Melania este o asuprită şi controlată emoţional de Donald Trump.

Care este, aşadar, relaţia dintre cei doi soţi la 13 ani de la căsătorie? Ei bine, o nouă carte despre cei doi, care va fi lansată la sfârşitul lunii ianuarie, vorbeşte fix despre acest aspect. Intitulată ”Team of Vipers”, cartea descrie mariajul lui Donald şi-al Melaniei într-o manieră pozitivă, nefiind ”ceea ce oamenii cred”.

image

Autorul menţionează că prima-doamnă a SUA şi preşedintele Donald Trump au un mariaj OK, aşa cum a şi declarat Melania într-un interviu recent. Chipurile, cei doi au foarte bine trasate atribuţiile fiecăruia dintre ei, aşa că nu există motive de dispută. Melania găseşte satisfăcător rolul de prima-doamnă, în timp ce Trump e chiar mulţumit de implicarea acesteia în rolul public.

image

Amintim că Melania a dat un interviu recent, în care şi-a descris mariajul ca fiind unul ”în regulă”. ”Ştiu că oamenilor le place să speculeze în legătură cu mariajul nostru şi că circulă anumite zvonuri. Şi mai ştiu că zvonurile vând ziare şi reviste, din păcate, aceasta este lumea în care trăim. Dar noi avem alte lucruri mai importante la care să ne gândim. Acestea nu mă preocupă. Sunt o mamă şi primă-doamnă şi am multe mai multe lucruri la care să mă gândesc şi pe care să le fac.”, a declarat prima-doamnă în urmă cu câteva săptămâni.Recente pe Ok! Magazine

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg