VIDEO Melania și Donald Trump, cei mai mândri părinți la absolvirea fiului lor, Barron

20 mai, 2024

Recent, fostul președinte a dezvăluit că cel mai mic copil al său intenționează să urmeze o facultate.

Părinți fericiți la absolvirea fiului lor, Barron. FOTO: Profimedia
Părinți fericiți la absolvirea fiului lor, Barron. FOTO: Profimedia

Barron Trump a terminat liceul! Fiul fostului președinte Donald Trump și al fostei Prime Doamne Melania Trump și-a sărbătorit absolvirea Academiei Oxbridge din West Palm Beach, în cadrul unei ceremonii care a avut loc vineri, 17 mai.

Fostul cuplu prezidențial a arătat ca orice altă familie obișnuită la ceremonia fiului lor. Lor li s-a alăturat la acest eveniment important din viața lui Barron tatăl Melaniei, domnul Viktor Knavs. Barron Trump a fost fotografiat urcând pe scenă, ridicându-și diploma, în timp ce părinții săi stăteau în tribune alături de ceilalți participanți.

Potrivit „The Palm Beach Post”, Barron Trump a frecventat Academia Oxbridge de când s-a mutat în Palm Beach, după ce tatăl său a părăsit Casa Albă. Aceasta este descrisă ca fiind o "școală pregătitoare de colegiu de top, independentă, co-educațională".

Acest fericit eveniment de familie vine la patru luni de la moartea mamei Melaniei, Amalija Knavs, care a făcut-o pe Melania să se retragă din prim-plan, fiind mai mereu tristă și melancolică. Abia recent, la câteva luni de la acel incident tragic, fosta Primă Doamnă și-a recăpătat zâmbetul pe fondul marilor realizări ale unicului său fiu. Și, desigur, pe fondul implicării sale în campania prezidențială a soțului său.

De data aceasta, Melania Trump a purtat un sacou Dior albastru marin, o fustă albă Michael Kors și o pălărie Gucci - un look estival tipic regiunilor de coastă americane.

În timpul unui interviu acordat în luna mai la Talk Radio 1210 WPHT Kayal and Company, Donald Trump  a confirmat că Barron "va merge la facultate", menționând atunci că "multe dintre aceste alegeri pentru facultăți se schimbă din cauza a ceea ce se întâmplă la facultăți în ultimele luni".

Omul de afaceri, care a ocupat Biroul Oval din 2017 până în 2021, a dezvăluit, de asemenea, că Barron "a fost un elev foarte bun" și că "îi place politica". Fostul președinte a spus: "Este destul de amuzant. Uneori îmi spune: "Tată, asta trebuie să faci"".

O sursă a declarat anterior pentru „People” că Melania "va fi cu ochii pe Barron, așa cum a făcut-o în primii și ultimii ani de școală", adăugând: "El este lumea ei. Ea este mândră de el și este principala persoană care ia decizii cu privire la Barron și la viitorul său".

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg