VIDEO Melania și Donald Trump, cei mai mândri părinți la absolvirea fiului lor, Barron

20 mai, 2024

Recent, fostul președinte a dezvăluit că cel mai mic copil al său intenționează să urmeze o facultate.

Părinți fericiți la absolvirea fiului lor, Barron. FOTO: Profimedia
Părinți fericiți la absolvirea fiului lor, Barron. FOTO: Profimedia

Barron Trump a terminat liceul! Fiul fostului președinte Donald Trump și al fostei Prime Doamne Melania Trump și-a sărbătorit absolvirea Academiei Oxbridge din West Palm Beach, în cadrul unei ceremonii care a avut loc vineri, 17 mai.

Fostul cuplu prezidențial a arătat ca orice altă familie obișnuită la ceremonia fiului lor. Lor li s-a alăturat la acest eveniment important din viața lui Barron tatăl Melaniei, domnul Viktor Knavs. Barron Trump a fost fotografiat urcând pe scenă, ridicându-și diploma, în timp ce părinții săi stăteau în tribune alături de ceilalți participanți.

Potrivit „The Palm Beach Post”, Barron Trump a frecventat Academia Oxbridge de când s-a mutat în Palm Beach, după ce tatăl său a părăsit Casa Albă. Aceasta este descrisă ca fiind o "școală pregătitoare de colegiu de top, independentă, co-educațională".

Acest fericit eveniment de familie vine la patru luni de la moartea mamei Melaniei, Amalija Knavs, care a făcut-o pe Melania să se retragă din prim-plan, fiind mai mereu tristă și melancolică. Abia recent, la câteva luni de la acel incident tragic, fosta Primă Doamnă și-a recăpătat zâmbetul pe fondul marilor realizări ale unicului său fiu. Și, desigur, pe fondul implicării sale în campania prezidențială a soțului său.

De data aceasta, Melania Trump a purtat un sacou Dior albastru marin, o fustă albă Michael Kors și o pălărie Gucci - un look estival tipic regiunilor de coastă americane.

În timpul unui interviu acordat în luna mai la Talk Radio 1210 WPHT Kayal and Company, Donald Trump  a confirmat că Barron "va merge la facultate", menționând atunci că "multe dintre aceste alegeri pentru facultăți se schimbă din cauza a ceea ce se întâmplă la facultăți în ultimele luni".

Omul de afaceri, care a ocupat Biroul Oval din 2017 până în 2021, a dezvăluit, de asemenea, că Barron "a fost un elev foarte bun" și că "îi place politica". Fostul președinte a spus: "Este destul de amuzant. Uneori îmi spune: "Tată, asta trebuie să faci"".

O sursă a declarat anterior pentru „People” că Melania "va fi cu ochii pe Barron, așa cum a făcut-o în primii și ultimii ani de școală", adăugând: "El este lumea ei. Ea este mândră de el și este principala persoană care ia decizii cu privire la Barron și la viitorul său".

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg