Melania şi Donald Trump s-au vaccinat împotriva coronavirusului în mare secret. De ce au procedat aşa?

4 martie, 2021
7 donad trump si melania trump vaccin 5 jpg jpeg

În toamna anului trecut au fost infectaţi cu coronavirus, s-au luptat cu boala, dar apoi s-au vaccinat. De ce au ţinut totul secret Melania şi Donald Trump?

Sîptămâni la rând, luni la rând, Donald Trump a susţinut că pandemia aceasta nu e atât de gravă, virusul nu este atât de periculos încât să ne închide în case, să nu ne mai vedem familia, prietenii, apropiaţii. El a susţinut o bună vreme metodele de relaxare, a avut chiar şi ideea de a reveni la normal. În ciuda tuturor afirmaţiilor, fostul preşedinte american s-a luptat cu boala, şi el, şi soţia Melania şi fiul Barron. 

AU primit tratament specializat, s-au vindecat, iar în ianuarie, când încă erau la casa Albă, s-au vaccinat în mare secret. Dezvăluirea aceasta vine după ce Trump şi-a îndemnat susţinătorii să se vaccineze împotriva virusului, în cadrul discursului avut la CPAC (Conservative Political Action Conference), reuniunea anuală a activiştilor şi oficialilor aleşi republicani din SUA, spunându-le „cât de nedureros este vaccinul, astfel că toată lumea ar trebui să meargă să îl facă”, transmite digi24.ro.

stanga
dreapta
1 donad trump si melania trump vaccin 6 jpg jpeg
7 donad trump si melania trump vaccin 5 jpg jpeg
3 donad trump si melania trump vaccin 4 jpg jpeg
4 donad trump si melania trump vaccin 3 jpg jpeg
5 donad trump si melania trump vaccin 2 jpg jpeg
6 donad trump si melania trump vaccin 1 jpg jpeg

Cum aminteam anterior, fostul preşedinte Donald Trump a tot negat gravitatea pandemiei şi a evitat măsurile de siguranţă precum distanţarea socială sau purtarea măştii.

În urmă cu câteva luni, un oficial de la Casa Albă a spus la jumătatea lunii decembrie că lui Trump nu i se va administra un vaccin împotriva coronavirusului până când acesta nu va fi recomandat de echipa medicală de la Casa Albă, conform CNN. Se pare că Donald Trump nu mai neagă acum gravitatea pandemiei, mai ales după numărul impresionant de morţi din America. 

4 donad trump si melania trump vaccin 3 jpg jpeg

Donald Trump a fost internat în spital cu probleme respiratorii cauzate de COVID-19

Medicul preşedintelui american ne asigura pe toţi, pe 2 octombrie, că cel mai puternic om de pe planetă „face foarte bine” după ce fusese diagnosticat cu COVID-19. Situaţia s-a schimbat câteva zile mai târziu, când Trump părăsea Casa Albă şi era internat în spital.

Părea că este complet asimptomatic când întreaga lume a aflat de diagnosticul lui Donald Trump, însă lucrurile s-au schimbat. Conform presei americane, preşedintele american întâmpina probleme respiratorii şi a fost internat în Walter Reed Military Medical Center, unde urmeaza tratamentul cu Remdesivir. 

Melania Trump, declaraţii despre infectarea cu coronavirus. Şi Barron, fiul ei, a fost testat pozitiv

"Am fost foarte norocosă deoarece eu am avut simptome minime, deşi m-a lovit dintr-o dată şi părea să fie precum un roller coaster de simptome în zilele de după. Am experimentat dureri corporale, tuse şi dureri de cap şi m-am simţit extrem de obosită de cele mai multe ori. Am ales să merg pe un tratament simplu, optând mai mult pentru vitamine şi mâncare sănătoasă. Am avut parte de un sprijin important şi întotdeauna vom fi recunoscători pentru îngrijirea medicală şi discreţia profesională pe care am primit-o de la Dr. Conley şi echipa sa.

A fost un sentiment necunoscut pentru mine să fiu pacient în loc de o persoană care încearcă să încurajeze naţiunea noastră să rămână sănătoasă şi în siguranţă. Mi-am dat seama de tot ce poate face COVID-19. "

6 donad trump si melania trump vaccin 1 jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg