Melania Trump a dezvăluit de ce nu a avut mai mulți copii cu Donald Trump

30 septembrie, 2024

Fostul manechin, care este căsătorită din 2005 cu magnatul imobiliar, îl are doar pe Barron, în vârstă de 18 ani. 

Melania Trump   pagina oficiala jpg

Melania Trump e foarte mândră de fiul ei, Barron Trump, care are acum 18 ani și pe care a încercat să-l protejeze cât a putut mai mult de expunerea media. Pentru ea, acesta este singurul ei copil, în timp ce pentru soțul ei, omul de afaceri și fostul președinte Donald Trump, Barron este cel mai mic dintre cei cinci copii ai săi. Ca niciodată până acum, fosta Primă Doamnă a vorbit despre motivul pentru care ea și soțul ei nu au avut mai mulți copii, spunând că decizia a fost a ei, chiar dacă soțul ei și-ar fi dorit să aibă mai mulți copii cu ea.

Într-un interviu acordat emisiunii „Fox & Friends” de la Fox News, fostul model în vârstă de 54 de ani a vorbit despre acest subiect, înainte de lansarea viitoare a cărții sale de memorii. „Întotdeauna am fost de acord cu unul singur. Chiar dacă Donald și-ar fi dorit să avem mai mulți”, i-a spus Melania gazdei Ainsley Earhardt în cadrul conversației, care a fost difuzată joi, 26 septembrie. „Iar eu i-am spus: 'Nu mă deranjează deloc unul, pentru că am o viață atât de ocupată'”.

„Știu cât de ocupat este el... și eu sunt responsabilă de tot. Așa că de aceea. Este pur și simplu perfect așa cum suntem”, a spus ea despre viața ei de mamă a lui Baron Trump, care a început recent cursurile la Universitatea New York din Manhattan.

Ainsley a adus în discuție o fotografie care apare în memoriile fostei Prime Doamne, în care Melania este prezentată lucrând la biroul ei, înconjurată de jucării și cărți ale fiului ei mic, Barron. Pe acea imagine, Melania a indicat cât de important a fost pentru ea să fie văzută de fiul ei într-o fațetă diferită de cea de mamă. „Cred că este foarte important pentru noi să le arătăm copiilor noștri că și noi muncim. Pentru a le da un exemplu despre cum este viața. Să ne vadă pe noi, că suntem productivi, că avem idei, că ideile devin realitate. Și asta i-am arătat și eu lui Barron”.

Rolul ei de mamă vitregă a patru copii

În afară de Barron, Donald Trump este tatăl lui Donald Jr. (46), Ivanka (42) și Eric (40), din prima sa căsătorie cu regretata Ivana Trump, dar și al lui Tiffany (30) din căsătoria lui cu Marla Maples.

Cu privire la rolul său de mamă vitregă, Melania Trump a fost întrebată la „Fox & Friends” despre orice sfat pe care l-ar putea da familiilor extinse ca a ei. „Trebuie să accepți fiecare individ așa cum este. Nu poți controla pe nimeni. Îți poți controla doar propriul comportament, propriile cuvinte. Fiecare se controlează pe sine. Eu nu-l controlez pe soțul meu. Nu-i controlez pe copiii lui. Nu-l controlez nici măcar pe fiul meu. El este propria lui persoană. Cu toții avem un „da” și un „nu”. Și toți suntem individualiști. Odată ce îți conduci viața cu respect și dragoste... asta e tot ce contează”, a replicat ea.

FOTO: Profimedia, Getty Images, pagina oficială, Shutterstock



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer J Lo, Profimedia jpg
fiica prezentatoarei Raluca Moianu, Mara Ancuta, s a casatorit cu Virgil Boglea si e insarcinata cu baiat   Instagram jpg
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
FotoJet Mada jpg
Adelina Chivu la podcastul Fain si Simplu al lui Mihai Morar  (2) png
George și Amal Clooney la New York, GettyImages (6) jpg
Lana Del Rey, GettyImages (1) jpg
Simona Gherghe si Razvan Sandulescu cu Kate Hudson in Paxos   Instagram jpg
Michael și Catherine PNG
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, Profimedia (2) jpg
Distributia din Iubire cu parfum de lavanda   Antena 1 jpg
Janet Jackson   Intagram 5 jpg
Brad Pitt & George Clooney la Veneția, GettyImages (1) jpg
Ben Affleck și JLo jpg
4 michael douglas si catherine zeta jones jpg jpeg
FotoJet Depp jpg
Manuela Hărăbor la Premiile GOPO 2024   FOTO Adrian Holerga, Gopo (91) jpg
FotoJet Clooneys jpg