Melania Trump a făcut senzaţie într-o rochie galbenă, la întâlnirea cu prim-ministrul Indiei

27 iunie, 2017
President Trump And Indian PM Modi Hold Joint Statement At White House jpeg

Cu siguranţă, Melania Trump este una dintre cele mai bine îmbrăcate Prime Doamne din lume. Ieri a bifat încă o apariţie de senzaţie la Casa Albă. După ce ne-a încântat privirea într-o rochie roz pal, care lăsa la vedere trupul fără cusur de fost model, la nunta Secretarului Trezoreriei, luni, Melania a surprins din nou, de data aceasta într-o rochie cu motive florale, la întâlnire cu un oficial al Indiei, la Casa Albă.

A purtat o rochie lungă, galben cu flori, la o întâlnire din timpul zilei.

În istoria ţinutelor Melaniei la Casa Albă, este a doua oară când o vedem pe Prima Doamnă purtând galben, prima apariţie într-o rochie în această nuantă fiind de curând, la o cină în New York. Acum a optat pentru o  superbă creaţie Emilio Pucci, un model de vară special ales pentru întâlnirea cu prim-ministrul indian, Narendra Modi. Şi a mizat pe o rochie lungă în toiul zilei.

Melania şi Donald l-au întâmpinat pe premierul indiei la Casa Albă.

Pentru prima dată, de asemena, când poartă o rochie lungă în mijlocul zilei, de obicei alegând deux-pieces sau rochii trei sferturi, fie ele strâmte sau vaporoase, completate de pantofi cu toc înalt. Rochia de un galben puternic, cu imprimeu floral şi o curea lată în talie, i-a subliniat bustul generos, dar şi abdomenul de model.

O apariţie fără cusur, într-o rochie care i-a subliniat talia.

Mama unui băiat de 11 ani, Barron, Melania a surprins din nou cu o ţinută deloc ieftină. A scos din buzunar 2.160 de dolari pentru un outfit care să-l impresioneze pe premierul Modi, pentru prima întâlnire oficială a acestuia cu noua familie prezidenţială a Statelor Unite ale Americii.

A marcat încă o apariţie demnă de revistele de modă.

Nu şi-a ieşit prea mult din tiparele croielii, căci ştie foarte bine ce o avantajează, dar face schimbări în ceea ce priveşte materialele şi culorile. Cureaua din talie este un accesoriu aproape indispensabil la ţinutele Primei Doamne, căci aşa îşi defineşte silueta. De altfel, nu este pentru prima dată când poartă outfituri cu motive florale, căci în turneul prezidenţial de luna trecută a apărut cu p jachetă colorată cu flori,  creaţie Dolce & Gabbana.

A purtat pentru a doua oară de când se află la Casa Albă culoarea galben.

Bineînţeles că nu au lipsit diamantele, Melania purtând inelul de logodnă cu pietre preţioase pe deget, alături de perechea de pantofi cu toc înalt de un roz pal. Rochia lungă, cu mânecă, a acoperit aproape totul, mai puţin decolteul în V, iar crăpătura de la spate a lăsat la vedere puţin din picioarele tonifiate ale Melaniei.  Prima Doamnă şi-a însoţit soţul în biroul oval, în timp ce discuta cu Modi, care nu şi-a adus soţia la această întâlnire.

Crăpătura de la spate a lăsat la vedere picioarele de model.

Foto: Getty Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg