Melania Trump a făcut senzaţie la întâlnirea cu soţia preşedintelui Panama

20 iunie, 2017
melania trump jpeg

Încă o apariţie de o Primă Doamnă cu stil, la Casa Albă. Ieri, Melania şi Donald Trump i-au întâmpinat cum se cuvine pe preşedintele Panama, Juan Carlos Varela, şi pe soţia acestuia, Lorena Castillo Garcia de Varela.

Rochia Melaniei a fost senzaşională.

Gazda Melania a făcut senzaţie şi de data aceasta, semn că nimeni nu a reuşit să o eclipseze pe Prima Doamnă a Americii până acum la vreo întâlnire oficială, fie ea la Casa Albă sau în deplasare.

Cele două Prime Doamne au zâmbit în timp ce erau fotografiate în faţa Biroului Oval.

Şi acest lucru putem spune că a fost destul de dificil, având în vedere că s-a întâlnit până acum cu femei foarte puternice, cunoscute pentru popularitatea lor, dar şi pentru stilul vestimentar inconfundabil, mereu în tendinţe, precum Regina Rania, soţia fostului preşedinte, Michelle Obama, sau cu soţia preşedintelui Argentinei, Juliana Awada.

Melania a purtat bleu, în timp ce Lorena a optat pentru verde smarald.

Se pare că Prima Doamnă are un consilier de imagine extraordinar, care o învaţă să profite din plin de avantajele pe care i le oferă propriul corp - nişte forme de invidiat. Şi de data aceasta Melania a făcut un avantaj din culoarea vedetă a anului trecut şi care încă tronează în creaţiile marilor designeri, bleu. De altfel, o altă nuanţă de albastru, serenity, a făcut-o să fie apreciată de toată lumea şi să primească nota 10 din partea criticilor de modă la ceremonia de învestire a preşedintelui de la începutul acestui an. La întâlnirea cu o altă soţie de preşedinte, Melania a ales o culoare puternică şi o rochie mulată, dar nici invitata sa nu s-a sfiit să poarte o altă culoare vibrantă, de această dată vorbim de verde smarald.

Melania Trump a eclipsat-o pe soţia preşedintelui Panama.

Prima Doamnă a sosit în întâmpinarea invitaţilor alături de soţul Donald, iar Melania ( 47 de ani), a fost absolut superbă şi elegantă, într-o rochie trei sferturi bleu, cu nasturi în stil milităresc aplicaţi la nivelul şoldurilor şi o crăpătură pe spate, punându-i în evidenţă picioarele lungi şi tonifiate. Pentru a completa ţinuta de vară, Melania a ales o pereche de pantofi stiletto cu imprimeu cu floricele.

Melania este întotdeauna la înălţimea aşteptărilor.

Ea şi Lorena s-au fotografiat împreună, fiind două femei contrastante - Melania în bleu, Prima Doamnă a Panama a fost la fel de strălucitoare, într-un costum verde smarald, cu nasturi pe piept, mâneci din dantel şi un volan aplicat tot din dantelă, la nivelul taliei. Cât despre pantofi, şi ea este adepta încălţărilor cu toc înalt, optând pentru o pereche cu botul acoperit, nude.

Nu i-a lipsit nici inelul cu diamant de pe deget.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg