Melania Trump a primit bradul de Crăciun la Casa Albă într-o ţinută de peste 4.000 de dolari

21 noiembrie, 2017
hepta 3230647 jpg jpeg

Ieri, Melania Trump şi fiul său, Barron, au primit pentru prima dată bradul de Crăciun la Casa Albă, dând startul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă la Washington. Este printre puţinele evenimente în cadrul cărora fiul cel mic al lui Trump, Barron (11), i se alătură mamei sale, aşa că primirea bradului de Crăciun era ocazia perfectă să-i vedem pe cei doi, mamă-fiu, defilând împreună. Barron a stat departe de lumina reflectoarelor de când s-a mutat la Washington, spre deosebire de predecesorii săi, fetele lui Michelle şi ale lui Barack Obama - Sasha şi Malia - care era văzute des la evenimente alături de părinţii lor.

Melania şi Barron au primit primul brad de Crăciun la Casa Albă.

Barron Trump creşte pe zi ce trece şi a întrecut-o deja pe mama sa în înălţime, dar chiar dacă a apărut după o lungă perioadă de timp, tot Prima Doamnă a SUA a captat toate privirile. A apărut cu stil la momentul în care bradul imens a fost adus de familia Chapman din Wisconsin, câştigătorii licitaţiei de anul acesta, la Casa Albă.

Această ceremonie marchează începutul sărbătorilor de iarnă.

Melania a fost superbă într-un outfit potrivit pentru sezonul rece care a costat pe puţin 4.000 de dolari. Prima Doamnă a purtat un superb pulover roşu cu guler, din caşmir, o creaţie Ralph Lauren în valoare de 1.150 $, pantaloni negri, cizme din piele cu toc gros de la Victoria Beckham în valoare de 1.650 de dolari şi celebrul palton, de data aceasta optând pentru un model sofisticat de la Calvin Klein, în carouri, care a costat 1.598 de dolari.

Melania a purtat o ţinută care sare peste 4.000 de dolari la acest eveniment.

Cei doi membri ai familiei Trump au întâmpinat carul în care se afla arborele, iar mai apoi i-au întâlnit pe cei din familia Chapman. Ceremonia este una foarte importantă şi marchează începutul oficial al sezonului de vacanţă la Casa Albă, care va continua pe 23 noiembrie, de Ziua Recunoştinţei, cu primii doi curcani pe care preşedintele Donald Trump îi cruţă de la tăiere.

Foto: Getty Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg