Melania Trump, aşa cum n-ai mai văzut-o. Uite ce a făcut la picnicul de la Casa Albă?

23 iunie, 2017
melania jpeg

Au organizat primul picnic de când sunt la Casa Albă, iar Donald şi Melania Trump au transformat petrecerea într-o reuniune de familie. Joi, Prima Doamnă a Americii, fiica preşedintelui şi copiii acesteia au petrecut timp preţios în familie cu ocazia acestui eveniment. A fost o atmosferă relaxantă, iar ipostazele în care Melania şi Ivanka au fost surpinse sunt inedite. Pe gazonul de la Casa Albă, Melania am văzut o altă latură a Melaniei, într-o imagine de milioane.

image

Prima Doamnă a fost fotografiată într-un moment emoţionant, în braţe cu un bebeluş, într-o ipostază în care îşi manifesta instinctele materne. La fel şi fiica vitregă Ivanka, care s-a jucat cu copiii săi în grădina plină de trandafiri. Doamnele din familia Trump s-au îmbrăcat elegant, dar au ales ţinute care să se potrivească cu tema evenimentului. Melania a purtat o superbă rochie trei sferturi  pe fundal alb şi cu imprimeu din linii colorate, o creaţie a designerului Mary Katrantzou în valoare de 2.255 de dolari, subliniindu-şi talie cu o curea subţire. Nu a renunţat nici acum la tocuri, purtând o pereche de pantofi stiletto de un roz pal.

image

De asemenea, i-a fost aproape preşedintelui când a susţinut discursul în faţa invitaţilor, strălucind ca întotdeauna. Dar momentul cel mai interesant a fost cel în care Melania a ţinut în braţe un bebeluş simpatic.

image

Nici Ivanka nu a fost mai prejos, căci fiica preşedintelui a fost surrinsă în timp ce se juca cu fata sa Arabella, pe peluza de la Casa Albă. Ivanka a fost superbă în rochia boho-chic cu umerii goi, alb cu flori roz, la care a asortat o pereche de balerini bleu. De asemenea, i-a ţinut la curent pe fanii pe de Instagram cu o mulţime de imagini şi filmuleţe de la picnic, în timp ce se distra alături de soţ şi de cei trei copii.

image

Mai multe fotografii de la eveniment în Galeria Foto!

Foto: Getty, Hepta, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg