Melania Trump, cu ochelarii de soare la ochi în plină noapte

21 august, 2017
melania png

După o vacanţă tumultoasă de 17 zile la clubul de golf din New Jersey, Donald şi Melania Trump s-au întors la Casa Albă. Au trecut mai bine de două săptămâni fără nicio apariţie a Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii, iar aseară Melania Trump şi-a luat revanşa. A revenit într-un mare stil din vacanţă, alături de soţul Donald şi de fiul Barron, într-o rochie preţioasă şi cu ochelari de soare la ochi. Înţelegem că atunci când a urcat în avion încă era soare, dar Melania a fost surprinsă în plină noapte acoperindu-şi faţa în spatele unei perechi de ochelari cu rame fumurii.

Nu a renunţat la ochelarii de soare, deşi era noapte.

Ea a purtat o rochie de vară cu bretele şi fustă amplă, în cloş, într-o combinaţie de bej cu galben şi gri, completată de o pereche de pantofi nude stiletto, Donald a fost surprins în clasicul costum bleumarin cu cravată albastră, pe când fiul cuplului, puţin mai destins, a îmbrăcat un tricou roşu cu mesaj şi pantaloni trei sferturi. Ciudat este însă faptul că Melania nu a renunţat la ochelarii de soare deşi era deja înnoptat afară. Ieri, cei trei au luat cu asalt aeroportul din Morristown pentru a se urca la bordul avionului Air Force One. Melania a păstrat ştafeta sus în ceea ce priveşte stilul, cu o rochie impresionantă.

S-a întors din vacanţă, chic, cu zâmbetul pe buze.

Destul de rar se întâmplă asta, dar cei trei au fost fotografiaţi foarte relaxaţi şi cu zâmbetul pe buze, semn că vacanţa le-a priit din plin. A fost şi ultima vacanţă a lui Barron, care va merge la o nouă şcoală din această toamnă, una care implică costuri enorme - 40.000 de dolari pe an de şcolarizare. Alături de ei în vacanţă se pare că a fost şi fiica preferată a preşedintelui, Ivanka Trump, alături de copiii Arabella şi Theodore.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg
Prințesa Diana The Crown foto Netflix jpg
Paris Hilton și fiul ei Phoenix foto Instagram jpg
Jennifer Lopez, Profimedia jpg
banner rona hartner png
rona hartner