Melania Trump, declarație emoționantă după tentativa de asasinat a soțului ei

15 iulie, 2024

„Jocurile politice sunt inferioare iubirii”, spune fosta Primă Doamnă a Americii, care acum are un motiv în plus să se opună revenirii lor la Casa Albă, dacă Donald ar câștiga alegerile prezidențiale.

Melania Trump și Donald Trump văd diferit posibilitățile acestei noi campanii.
Melania Trump și Donald Trump văd diferit posibilitățile acestei noi campanii.

Melania Trump a publicat o declarație emoționantă după ce soțul ei, Donald Trump, a fost împușcat la un miting de campanie din Pennsylvania, făcând apel la americani să pună „dragostea, compasiunea, bunătatea și empatia" deasupra politicii.

„Când am văzut acel glonț violent lovindu-l pe soțul meu, Donald, mi-am dat seama că destinul meu și a lui Barron era pe punctul de a suferi o schimbare devastatoare", a scris fosta Primă Doamnă într-o declarație postată duminică, 14 iulie, exprimându-și, de asemenea, compasiunea pentru familiile celor care au fost răniți, inclusiv unul care a fost ucis în acea tentativă de asasinat a lui Donald Trump.

„Un monstru care l-a recunoscut pe soțul meu ca fiind o mașină politică inumană a încercat să anuleze pasiunea lui Donald - râsul, ingeniozitatea, dragostea pentru muzică și inspirația sa", a spus ea. „Fațetele esențiale ale vieții soțului meu - latura sa umană - au fost îngropate sub mașina politică. Donald, omul generos și grijuliu cu care am fost alături în cele mai bune și cele mai rele momente. Să nu uităm că opiniile diferite, politica și jocurile politice sunt inferioare iubirii", a adăugat ea.

„Conceptele politice sunt simple în comparație cu noi, ființele umane. Politica americană este doar un vehicul care poate ridica comunitățile noastre. Dragostea, compasiunea, bunătatea și empatia sunt necesare. Și să ne amintim că, atunci când vine momentul să privim dincolo de stânga și dreapta, dincolo de roșu și albastru, toți provenim din familii cu pasiunea de a lupta împreună pentru o viață mai bună, cât timp suntem aici, pe acest tărâm pământesc."

Declarând că „zorii sunt din nou aici", Melania a spus: "„n această dimineață, ridicați-vă deasupra urii, a vitriolului și a ideilor simple care aprind violența. Cu toții ne dorim o lume în care respectul este primordial, familia este pe primul loc, iar dragostea transcende. Putem realiza din nou această lume. Fiecare dintre noi trebuie să ceară să o avem înapoi. Trebuie să insistăm ca respectul să redevină piatra de temelie a relațiilor noastre", a scris ea.

Fostul președinte Donald Trump se afla în mijlocul discursului la un miting de campanie în Butler, Pennsylvania, la 13 iulie, când s-au auzit focuri de armă. Agenții Serviciilor Secrete s-au repezit pe scenă și l-au înconjurat pe fostul președinte, a cărui ureche a fost rănită de un glonț.

Presupusul trăgător, identificat drept Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, a fost ucis de agenții Serviciilor Secrete, dar nu înainte ca un trecător să fie împușcat mortal și alți doi să fie grav răniți. Nu a fost încă stabilit un motiv pentru împușcături.

Într-o declarație acordată revistei „People”, campania lui Donald Trump a declarat că fostul președinte este „bine" și „este verificat la o unitate medicală locală"

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg
Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg