Melania Trump, fashion într-un palton supradimensionat şi cu o nouă coafură în Coreea de Sud

7 noiembrie, 2017
U S  President Donald Trump Visits South Korea   Day 1 jpeg

Melania şi Donald Trump îşi continuă vizitele oficiale în ţările din Asia cu o oprire în Coreea de Sud, pentru 24 de ore. Astăzi, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii şi Preşedintele Trump au fost întâmpinaţi cum se cuvinte de oficialii din Seoul chiar la coborârea din avionul Air Force One.

Melania şi Donald au aterizat în Coreea de Sud.

Şi, chiar dacă este o vizită în care se vorbeşte despre politică, din nou în centrul atenţiei a fost Melania Trump, care a surprins de îndată ce a apărut la uşa aeronavei, pregătită să coboare cu mesul său elegant şi să fie admirată de delegaţia coreană. Melania şi Donald au fost întâmpinaţi cu un covor roşu şi o paradă militară, în cadrul unei ceremonii restrânse pe aeroportul Osan.

Din nou, Melania a fost în centrul atenţiei, într-o ţinută cu un croi modern.

Ca de obicei, Prima Doamnă a impresionat cu un nou look sofisticat, îmbrăcând un palton supradimensionat, cu fermoar în faţă şi o crăpătură pe picior, o piesă vestimentară nouă în garderoba sa. A decis să încalţe pantofi stiletto de un albastru electric pentru a face contrast cu nuanţa hainei, ochelari de soare cu rame mari şi o coafură sofisticată, o coadă de cal uşor răvăşită care i s-a potrivit de minune.

A purtat un palton tip rochie burgundy şi pantofi cu toc, albastru electric.

Iată că Melania a impresionat şi cu această această ţinută, foarte asemănătoare la croi cu rochia roz bombon pe care a purtat-o la un prânz în cadrul Naţiunilor Unite, în luna septembrie. Atât de fermecătoare a fost, încât chiar şi soţul său a simţit nevoia să o sărute înainte de a se despărţi, fiecare mergând cu omologul său, respectiv Preşedintele Moon Jae-in şi soţia sa, Prima Doamnă Kim Jung-Sook, pentru diverse actrivităţi şi discuţii.

Melania şi Trump s-au sărutat înainte de a părăsi covorul roşu.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg