Melania Trump, fericită şi strălucitoare la un eveniment pe care l-a găzduit

21 martie, 2018
Melania Trump Hosts Roundtable On Cyberbullying With Tech Industry Giants jpeg

După ce zilele trecute apărea în ipostaze drăgăstoase alături de soţul său, Donald Trump, care o ajuta să păşească pe tocuri pe gazonul din faţa Casei Albe, acum Melania Trump este gazda primului său eveniment despre tehnologie şi securitate online.

image

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a fost pur şi simplu radioasă la evenimentul de marţi. S-a întâlnit cu mai mulţi experţi din această industrie, chiar la Casa Albă, în celebra încăpere State Dining Room, iar apariţia sa a fost una notabilă. Cu un discurs impresionat, dar şi cu o imagine impecabilă, Melania a fost sorbită din privirile de interlocutorii ei.

A vorbit despre efortul major de a lupta împotriva atacurilor cibernetice şi a discutat cu ginaţii tehnici de la Amazon, Facebook, Google, Twitter şi Snapchat despre modul în care acestea vor să combată hărţuirea online şi cum au de gând să promoveze siguranţa pe Internet.

image

Pe lângă discurs, invitaţii au fost fermecaţi de imaginea fresh a Primei Doamne şi de faptul că a fost cu zâmbetul pe buze pe tot parcursul întâlnirii. Probabil puţin emoţionată pentru că a fost primul astfel de eveniment organizat de ea şi pentru că nu a fost însoţită de Donald Trump, dar  s-a descurcat de minune.

image

A arătat fermecător într-un outfit business, Melania fiind una dintre cele mai stilate soţii de preşedinţi din lume. A arătat exemplar într-un costum format din fustă conică, cu o crăpătură sexy pe spate şi un sacou în carouri subtile, o alegere perfectă pentru o întâlnire cu oameni de afaceri. A optat şi pentru o pată de culoare, bluza pe corp de culoare fucsia, prinsă în talie cu o curea lată, iar pantofii stiletto din piele lăcuită au arătat perfect în picioarele lungi ale Melaniei.

image

Da, hainele sunt un atu pentru Prima Doamnă, dar faţa ei a fost pur şi simplu radioasă. A purtat un make-up imepcabil şi a părut fresh, fără imperfecţiuni, machiajul smokey eyes accentuându-i ochii albaştri, iar rujul nude i-a pus buzele în evidenţă. A zâmbit pe tot parcursul evenimentului şi asta a fost un lucru remarcabil având în vedere că în ultima perioadă Melania apărea posomorâtă şi cu o faţă obosită, alături de soţul său.

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg