Melania Trump, imaginea durerii alături de Donald și Barron, la înmormântarea mamei sale, Amalia

19 ianuarie, 2024

Melania, Donald și fiul lor, Barron Trump, s-au adunat, joi, la Palm Beach pentru a o înmormânta pe mama fostei Prima Doamne, Amalia Knavs, care a murit la vârsta de 78 de ani, la începutul acestei luni.

Donald Melania și Barron trump la înmormânarea mamei foto profimedia 0838521141 jpg

Cei trei membri ai familiei Trump au fost văzuți intrând în Biserica Bethesda de Lângă Mare, unde a avut loc slujba de înmormântare, alături de Victor Knavs, tatăl Melaniei și soțul regretatei Amalia. Biserica este aceeași în care Donald Trump și soția sa s-au căsătorit, în anul 2005.

La slujba de înmormântare au fost prezenți și doi dintre copiii fostului președinte din căsătorii anterioare: Tiffany Trump și Ivanka Trump, care a sosit împreună cu soțul ei, Jared Kushner.

Într-un elogiu ținut cu ocazia slujbei de înmormântare, fosta primă doamnă a spus despre mama ei: „În prezența ei, lumea părea să se bucure de lumină și bucurie. Legătura noastră a fost indestructibilă.”

În altă parte a discursului, Melania, în vârstă de 53 de ani, și-a numit mama o „rază de lumină în zilele cele mai întunecate”. Amalia locuia împreună cu soțul ei în stațiunea privată Mar-a-Lago, deținută de soții Trump, de când cuplul a părăsit Casa Albă, în 2017. În timpul președinției lui Trump, mama Primei Doamne a locuit la New York, împreună cu tatăl Melaniei, și a apărut ocazional chiar și la Casa Albă.

În plus, este cunoscut că părinții sloveni ai Melaniei au avut dintotdeauna o relație strânsă cu ea și cu fiul ei în vârstă de 17 ani, Barron.

5 parinti melania trump jpg jpeg

„Odihnește-te în pace, iubita mea mamă”, și-a încheiat Melania discursul, îmbrăcată într-o ținută foarte sobră. AP relatează că Melania și-a atins degetele de buze și le-a așezat pe sicriul Amaliei, după ce-a încheiat elogiul ținut la slujba de pomenire a mamei sale. Amalia Knavs a murit pe 9 ianuarie, la Miami, după o boală care nu a fost dezvăluită presei.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg