Melania Trump, imaginea durerii alături de Donald și Barron, la înmormântarea mamei sale, Amalia

19 ianuarie, 2024

Melania, Donald și fiul lor, Barron Trump, s-au adunat, joi, la Palm Beach pentru a o înmormânta pe mama fostei Prima Doamne, Amalia Knavs, care a murit la vârsta de 78 de ani, la începutul acestei luni.

Donald Melania și Barron trump la înmormânarea mamei foto profimedia 0838521141 jpg

Cei trei membri ai familiei Trump au fost văzuți intrând în Biserica Bethesda de Lângă Mare, unde a avut loc slujba de înmormântare, alături de Victor Knavs, tatăl Melaniei și soțul regretatei Amalia. Biserica este aceeași în care Donald Trump și soția sa s-au căsătorit, în anul 2005.

La slujba de înmormântare au fost prezenți și doi dintre copiii fostului președinte din căsătorii anterioare: Tiffany Trump și Ivanka Trump, care a sosit împreună cu soțul ei, Jared Kushner.

Într-un elogiu ținut cu ocazia slujbei de înmormântare, fosta primă doamnă a spus despre mama ei: „În prezența ei, lumea părea să se bucure de lumină și bucurie. Legătura noastră a fost indestructibilă.”

În altă parte a discursului, Melania, în vârstă de 53 de ani, și-a numit mama o „rază de lumină în zilele cele mai întunecate”. Amalia locuia împreună cu soțul ei în stațiunea privată Mar-a-Lago, deținută de soții Trump, de când cuplul a părăsit Casa Albă, în 2017. În timpul președinției lui Trump, mama Primei Doamne a locuit la New York, împreună cu tatăl Melaniei, și a apărut ocazional chiar și la Casa Albă.

În plus, este cunoscut că părinții sloveni ai Melaniei au avut dintotdeauna o relație strânsă cu ea și cu fiul ei în vârstă de 17 ani, Barron.

5 parinti melania trump jpg jpeg

„Odihnește-te în pace, iubita mea mamă”, și-a încheiat Melania discursul, îmbrăcată într-o ținută foarte sobră. AP relatează că Melania și-a atins degetele de buze și le-a așezat pe sicriul Amaliei, după ce-a încheiat elogiul ținut la slujba de pomenire a mamei sale. Amalia Knavs a murit pe 9 ianuarie, la Miami, după o boală care nu a fost dezvăluită presei.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg