Melania Trump, îmbrăcată sobru în timpul vizitelor din Coreea de Sud şi China

8 noiembrie, 2017
melania trump jpeg

Melania şi Donald Trump îşi continuă turneul oficial în Asia cu o nouă oprire, de data aceasta în China. După ce au aterizat în Coreea de Sud pentru o vizită de 24 de ore, timp în care au participat la mai multe evenimente oficiale alături de preşedintele Moon Jae-in şi de soţia acestuia, Kim Jung-sook, soţii Trump au urcat la bordul aeronavei Air Force One cu direcţia China.

image

Ieri, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a reuşit din nou să impresioneze prin prezenţa sa impunătoare şi alegerile vestimentare rafinate. Dacă la aterizarea în Coreea de Sud a ales să poarte un palton burgundy cu mâneci bufante şi fermoar în faţă, asortat cu pantofi mov aprins, iată că după-amiaza, soţia lui Trump a ales să fie sobră, îmbrăcată toată în negru, dar în acelaşi timp arătând sofisticat.

image

L-a însoţit pe Donald Trump la o ceremonie de depunere de coroane şi a fost de-o eleganţă ieşită din comun într-un palton negru strâns în talie cu o curea chic. Fiind o femeie foarte înaltă, cu o siluetă trasă prin inel, Melania a ales să poarte această piesă sobră alături de o pereche de pantaloni evazaţi şi pantofi cu toc. Detaliul inedit la această ţinută a fost reprezentat de mănuşile albe pe care, de altfel, le-au purtat toţi participanţii la eveniment. Dacă ziua a fost sobră, la cina de marţi seara, Melania a strălucit într-o rochie din dantelă fină.

La acest eveniment, Melania a optat pentru un aspect elegant, purtând o rochie bleumarin cu aplicaţii de dantelă şi paiete, foarte transparentă, cu o jupă de culoarea pielii pe sub. Aceasta a fost cea de-a treia oprire a cuplului prezindeţial după ce anterior, Melania şi Donald au vizitat Hawaii şi Japonia.

Melania şi Donald la aterizarea pe aeroportul din China.

Următoarea ţară pe listă este China, loc în care cei doi oficiali au aterizat în această dimineaţă, ocazie cu care Melania a adoptat aceeaşi imagine sobră. De data aceasta a purtat un alt outfit all black, cu un palton în stil milităresc cu epoleţi şi buzunare în talie şi o rochie cpână la gleznă.

image

Foto: Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg