Melania Trump, în cea mai cool ţinută. I-a făcut concurenţă serioasă omoloagei sale poloneze

7 iulie, 2017
Donald Trump Visits Poland   Warsaw jpeg

Se află în Varşovia, Polonia, alături de soţul său, Preşedintele Donald Trump, iar Melania este o apariţie fermecătoare. Ieri, Prima Doamnă a Americii ne-a oferit o după-amiază plină de stil, dar şi un discurs interesant, fiind în centrul atenţiei, concurând cu omoloaga sa poloneză.

Apariţia sa a fost covârşitoare, de parcă ar fi defilat pe podiumul unei mari case de modă.

Este clar că Melania nu dă greş, cel puţin în ceea ce priveşte stilul vestimentar şi apariţiile care pot intra în istorie, dar şi de data aceasta este demnă de toată laudă. Ţinuta aleasa pentru vizita în Polonia a fost de-a dreptul fascinantă, cu accente puternice de culoare.

L-a însoţit pe Donald Trump la Varşovia.

Merită din plin titlul de cea mai glamour soţie de preşedinte pentru îndrăzneala în alegerea ţinutelor, pentru diversitate şi pentru că nu ne plictiseşte niciodată cu apariţiile sale, ci ne fascinează şi ne surprinde mereu. Pentru evenimentul de joi, Prima Doamnă a purtat încă o ţinută de designer, aşa cum de altfel ne-a obişnuit. Hainele pe care le alege nu-s deloc ieftine, aşa că nici rochia trei sferturi cu fustă în cloş, în nuanţe de bleumarin, fucsia şi corai, nu a fost mai prejos.

Este pentru prima dată când Melania poartă o creaţie semnată Delpozo.

Când vine vorba de designeri, Melania Trump uimeşte de fiecare dată. A purtat rochii de la Giambattista Valli, Altuzarra, Simone Rocha, Roland Mouret, Dior, Alexander McQueen şi Valentino, aşa că nu a fost o surpriză că a ales un alt nume cunoscut din industrie pentru un eveniment din Polonia. De data aceasta a purtat o ţinută marca Delpozo, o piesă din noua colecţie a casei de modă pentru care a scos din buzunar 2650 de dolari. Este un brand pe care o mulţime de celebrităţi de la Hollywood îl adoră, inclusiv Julianne Moore, Reese Witherspoon şi Hillary Swank au apărut pe covorul roşu în ţinute din colecţiile ultimilor ani.

I-a făcut concurenţă omoloagei sale poloneze, şi ea îmbrăcată într-un compleu culoarea fucsia.

Melania poartă o creaţie Delpozo şi, surprinzător, a fost în competiţie cu omoloaga sa, Prima Doamnă a Poloniei, Agata Kornhauser-Duda, care a purtat şi ea un deux-pieces roz fucsia. Cele două doamne au fost surprinzătoare, în timp ce Melania a ales să-şi completeze ţinuta cu o pereche de pantofi stiletto fucsia, soţia preşedintelui Polonez a optat pentru încălţări cu toc într-o nuanţă de bej. Au fost la concurenţă în ceea ce priveşte stilul vestimentar, dar şi în abordarea unor culori puternice.

Foto: Getty, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg