Melania Trump, în postura de profesoară la Casa Albă

11 aprilie, 2018
melania trump7 png

Vrea să fie o primă-doamnă cât mai implicată în bunăstarea poporului american, de aceea vine cu propuneri pentru a îmbunătăţi sistemele existente. De curând, ea a organizat un eveniment la Casa Albă, care a strâns laolaltă mai mulţi elevi. Melania a petrecut ore bune în compania lor, vorbindu-le despre importanţa muncii şi a efortului depuse în a ajunge cât mai sus.

Melania, în postura gazdei la Casa Albă

Cu zâmbetul pe buze, delicată şi răbdătoare! Aceasta a fost ipostaza în care a apărut cel mai recent prima-doamnă a Americii. Melania Trump a găzduit singură un eveniment la Casa Albă, militând pentru bunăstarea copiiilor de pretutindeni. ”Bine aţi venit la Casa Albă! Vă mulţumesc în avans pentru poveştile despre succesul şi efortul depus în a obţine ce vă doriţi. (...) Vreau să ajut copiii de pretutindeni şi cu ajutorul vostru, voi reuşi”, poate fi auzită Melania pe o filmare.

image image

Pentru o astfel de ocazie, Melania a îmbrăcat un outfit lejer, dar nu mai puţin stylish. Ea a combinat o bluză roşie, cu mâneci, cu o fustă din piele neagră, care prezenta un fermoar auriu în partea din faţă. Şi-a completat look-ul cu o pereche de pantofi stilettos, asortaţi, iar aparţia ei a fost la fel de reuşită precum toate celelalte purtate până acum în spaţiu public.Recente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg