Melania Trump, îngrijorată de nebuniile soţului ei! Îl consideră dezechilibrat mintal?

24 iulie, 2018
melania trump hepta 3704970 jpg jpeg

Zilele trecute, Donald Trump a pornit un atac fără precedent la adresa Iranului, după ce preşedintele american fusese sfătuit de preşedintele iranian Hassan Rouhani „să nu se mai joace cu coada leului“.

image

Prin intermediul reţelei de socializare Twitter, Trump l-a ameninţat pe Rouhani: „Nu mai ameninţa niciodată Statele Unite sau vei suporta consecinţe cum puţini în istorie au suportat vreodată“.

Dacă iranienii nu îşi fac griji în privinţa ameninţărilor venite din partea lui Donald Trump, cea care se teme este Melania Trump, nimeni alta decât soţia preşedintelui american. Potrivit celor de la Hollywood Life, Melania consideră că Donald are un comportament bizar, iar postările sale de pe Twitter îi pot afecta imaginea.

„Melania îl cunoaşte pe Donald Trump mai bine decât oricine. Ea îi spune de foarte mulţi ani să aibă mai mare grijă la ce postează pe Twitter, dar el nu o ascultă. Melania este foarte îngrijorată de ieşirile lui din ultima vreme. Comportamentul lui este foarte bizar, iar lumea îl poate considera dezechilibrat mintal pe soţul ei“, a spus un apropiat de-al Melaniei Trump.

Soţia lui Donald Trump este de părere că ceea ce preşedintele american spune în cadrul întâlnirilor oficiale private poate fi combătut dacă apare în presă, însă ceea ce el scrie pe Twitter nu poate fi negat. Iar marea problemă este că el spune totul direct şi sincer, ceea ce nu este deloc bine pentru un preşedinte. Mai mult decât atât, Melania i-ar fi spus lui Donald Trump că el este cel mai mare duşman al lui, deoarece nu îşi poate tempera furia.Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg