Melania Trump, întoarcere cu stil la Casa Albă. Îmbrăcată de iarnă, dar totuşi cool!

27 noiembrie, 2017
President Trump Returns To White House jpeg

După ce au petrecut Ziua Recunoştinţei în familie la somptuosul resort din Palm Beach, Florida, Melania, Donald Trump şi fiul lor, Barron, s-au întors din vacanţă. Duminică seara, Prima Doamnă şi preşedintele Statelor Unite ale Americii au sosit la Casa Albă, gata să-şi reia actrivităţile.

image

Cei trei au sărbătorit în familie la Palm Beach, dar au mers şi într-o vizită la o bază a armatei din oraşul Lake Worth, pentru a le aduce un omagiu femeilor şi bărbaţilor aflaţi la datorie, dar şi pentru a le oferi o masă plină de bunătăţi. Aseară, Melania, Donald şi Barron s-au întors cu stil la Washington, îmbrăcaţi potrivit pentru sezonul rece. Dacă Donald a purtat ca de obicei costum clasic şi un palton călduros, Melania a fost chic, chiar dacă a fost îmbrăcată foarte gros.

image

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Amercii este o revelaţie printre omoloagele sale, cool şi mereu lăudată, indiferent de evenimentul la care participă. Ţinutele sale sunt alese cu grijă astfel încât să respecte protocolul, să o avantajeze, atât la croială, cât şi la culoare, dar să fie şi în tendinţe.

image

De data aceasta Melania a atras toate privirile în timp ce cobora din aeronava Air Force One, pe peluza de la Casa Albă. A purtat o ţinută monocromă, în negru şi gri, o ţinută casual care i-a venit ca turnată. Într-o pereche de pantaloni slim şi cizme cu toc, dar şi cu un pulover supradimensionat, cu guler şi puţin băgat în pantaloni, Melania a demonstrat încă o dată că stilul nu este neapărat legat de ceea ce porţi, ci mai degrabă de felul în care porţi haine şi de atitudine.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg