Melania Trump, într-o rochie roşie de 4.000 de lire la întâlnirea cu Prima Doamnă a Chinei

10 aprilie, 2017
melania trump1 png

De la instalarea soţului său în biroul oval de la Casa Albă, Melania nu a apărut de prea multe ori în public, ieşind la înaintare doar la câteva evenimente oficiale. Dar, săptămâna trecută a fost una foarte ocupată pentru proaspăta Primă Doamnă. Începută cu lansarea oficială a primului său portret la Casa Albă, care a lansat controverse din cauza alegerii vestimentare - a purtat o creaţie Dolce & Gabbana, în defavoarea unui designer american, continuând cu participarea la discursul politic ţinut de soţul său şi întâlnirea oficială cu Prinţesa Rania a Iordaniei, acum Melania s-a remarcat şi la primirea preşedintelui chinez şi a soţiei sale, cunoscută pentru eleganţa sa.

image

De altfel, roşul este printre culorile favorite ale Melaniei şi nu este nici prima oară când apare într-un ansamblu în această culoare vibrantă. Donald şi-a asortat şi el cravata cu rochia soţiei - în cinstea Chinei, pentru care roşu semnifică noroc şi fericire. Aşa că, după tradiţionala culoare chineză - roşu, care le-a îmbrăcat şi pe Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, sau pe fosta primă doamnă Michelle Obama, la întâlnirea cu preşedintele Chinei, Xi Jinping, şi soţia acestuia, Peng Liyuan, acum a fost rândul Melaniei Trump să aducă un tribut capetelor de la conducerea Chinei.

Rochia Valentino de 4000 de lire.

Prima Doamnă a întors toate capetele joi, înainte de o cină formală cu soţul ei Donald Trump, preşedintele chinez Xi Jinping şi soţia lui Peng Liyuan Madame. Şi nu doar pentru farmecul său aparte, ci şi pentru ţinuta pe care a purtat-o, o rochie trei sferturi  foarte mulată, un model simplu, dar elegant, pe care Melania l-a ales puţin mai scurt decât rochia originală.

Melania a schimbat rochia roşie pe o salopetă bleumarin.

Modelul este o creaţie de designer, o rochie Valentino în valoare de aproximativ 4000 de lire care, conform modelului, trebuia să vină undeva până la gleznă. Nu a purtat sandale, ci o pereche de pantofi Christian Louboutins cu model floral. Puţin mai târziu, Melania a apărut într-un clip distribuit de fiica privilegiată a preşedintelui, Ivanka, în timp ce copiii acesteia au creat un moment artistic în cinstea Primei Doamne şi a preşedintelui Chinei, după care a pus chiar ea pe contul de Instagram o fotografie îmbrăcată într-o salopetă bleumarin, cu o eşarfă albă cu model la gât.

Şi Michelle Obama a purtat roşu la întâlnirea cu Prima Doamnă a Chinei în 2014.

Ducesa de Cambridge a ales tot roşu la cina în cinstea preşedintelui Chinei din 2015.

Foto: Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg