Melania Trump, jignită de o mare actriţă: "O imigrantă ilegală proastă, care n-a învăţat nici acum engleza!"

27 august, 2020
1 melania si donald trump au coronavirus 2 jpg jpeg

Nu toţi au fost fani ai discursului ei de la Convenţia Republicană, acolo unde Melania a susţinut candidatura soţului ei, Donald Trump.

Dacă unii internauţi i-au apreciat eleganţa şi felul deschis în care a vorbit, alţii, care poartă chiar nume celebre, au luat-o în râs pe Prima Doamnă de origine slovenă, din cauza dificultăţii cu care aceasta continuă să se exprime în limba engleză.

2 profimedia 0555068574 jpg jpeg

Este vorba despre actriţa şi cântăreaţa Bette Midler, în vârstă de 74 de ani, care a fost acuzată de rasism după ce a postat pe Twitter următoarea frază jignitoare la adresa Melaniei: O, Doamne. Încă nu ştie să vorbească engleza. O mare plictiseală. Ştie câteva cuvinte în câteva limbi străine. Luaţi-o de pe scenă pe imigranta aia ilegală!.

4 bette midler jpg jpeg
stanga
dreapta
2 profimedia 0555068574 jpg jpeg
1 melania si donald trump au coronavirus 2 jpg jpeg
4 bette midler jpg jpeg

Catalogată drept rasistă sau xenofobă din cauza faptului că a glumit pe seama accentului unei persoane de altă naţionalitate decât cea americană, Bette şi-a atras mai degrabă antipatia publicului prin această remarcă la adresa soţiei lui Donald Trump, care a obţinut cetăţenia în 2006.

Mulţi au considerat că nu este corect să fii un avocat al toleranţei, dar, în acelaşi timp, să jigneşti o persoană care a învăţat o limbă străină după ce a devenit adult, ceea ce este mult mai dificil decât dacă ar fi studiat această limbă la şcoală.

Evident că Bette şi-a retras postarea iniţială, fără să ceară scuze Primei Doamne, scriind doar că a greşit atunci când a ridiculizat accentul Melaniei. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg