Melania Trump, manifestare rară de afecțiune pentru Donald, în prima apariție după tentativa de asasinat

19 iulie, 2024

Superbă în roșu, Melania Trump și-a făcut apariția rară la Convenția Națională Republicană, acolo unde fostul președinte american a fost propus oficial drept candidat la președinție.

Melania și Donald Trump GettyImages 2162617697 jpg

În seara zilei de ieri, fosta primă doamnă Melania Trump i s-a alăturat pe scenă candidatului republican la președinție, după ce aceasta a acceptat oficial nominalizarea republicană pentru cel mai înalt post în stat, în a patra zi a Convenției Naționale Republicane, care a avut loc la Milwaukee, Wisconsin.

Prezența Melaniei la acest eveniment important ajută Partidul Republican să demonstreze o unitate pe scară largă, după încercarea eșuată de asasinare a lui Trump de weekendul trecut.

În timpul unei relatări de 14 minute a împușcăturii, Trump – cu urechea încă bandajată – a spus Convenției Naționale Republicane că el se află acolo doar „prin voia lui Dumnezeu Atotputernic”.

La Convenție a fost prezentă întreaga familie a lui Trump, printre care și mult iubita lui fiică, Ivanka Trump, care inițial s-a dezis de această a doua campanie electorală a lui Donald.

Foarte elegantă în costumul ei cu taior și fustă albă, Ivanka și-a susținut tatăl și pe scenă, alăturându-se acestuia și mamei sale vitrege, Melania. Singurul membru al familiei vizibil absent a fost fiul său cel mic, Barron Trump, pe care Donald l-a menționat, însă, în discursul său de acceptare a candidaturii.

Cât despre soția fostului președinte, aceasta a părut mai caldă și mai afectuoasă ca oricând cu soțul ei, pe care l-a ținut de mână pe scenă și l-a îmbrățișat. Ca de obicei, ținuta fostei Prime Doamne a fost ireproșabilă, alcătuită dintr-un costum cu taior și fustă midi, de un roșu aprins, o creație Dior, și pantofi în ton, părul vopsit în șuvițe blonde fiind coafat perfect, iar machiajul deopotrivă fără cusur.

Melania și Donald Trump GettyImages 2162621182 jpg

Melania și Ivanka au stat departe de tot ce înseamnă politică de când Donald a decis să candideze pentru un al doilea mandat. Aseară, însă, toată familia s-a adunat în jurul patriarhului, pentru a-și arăta unitatea și susținerea ca urmare a tentativei de asasinat de pe 13 iulie.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg
Violeta Banica, fiica Andreea Marin sept 2024   Instagram jpg
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, Profimedia (9) jpg
Laura Cosoi si a botezat a patra fetita, pe Aida   Instagram jpg
botezul lui Zoe, nepoata artistei Anca Turcasiu (4) jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (1) jpg
George și Amal Clooney, Profimedia (1) jpg
FotoJet Brad Clooney jpg
4BC922B8 24B6 4A08 9075 868894180002 jpeg
Cele mai sexy picioare de la Hollywood jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Ana Bodea și Valentin Butnaru foto OK Magazine DSC 7563 jpg
Angelina Jolie la Veneția GettyImages 2169311741 jpg