Melania Trump, o altfel de Primă Doamnă

19 mai, 2016
Melania a pozat adeseori nud în reviste jpeg

 După alegerile din noiembrie, Casa Albă ar putea găzdui o familie atipică de prezidenţiabili. Dacă lui Donald Trump îi cunoaştem deja trecutul şi caracterul, să aflăm câte ceva şi din CV-ul soţiei sale.

image

Toată lumea se întreabă ce şanse are magnatul imobiliarelor să câştige alegerile prezidenţiale din Statele Unite. Şi, totodată, dacă cea de-a treia lui soţie, Melania, are stofă de Primă Doamnă. Căci, în timp ce republicanul Donald Trump îi dă emoţii puternice contracandidatei sale, democrata Hil­lary Clinton, cu care se află într-o cursă umăr la umăr pentru fotoliul prezidenţial, Melania se află într-o altfel de campanie, aceea de-a con­vinge că poate fi o demnă succesoare a lui Mi­chelle Obama.

Ar putea deveni prima soţie de preşedinte american de altă naţionalitate, din 1820 încoace

Manechin de profesie, cu trăsături moşteni­te de la o mamă slovacă şi un tată austriac, şi cu o carieră în modelling începută încă de la 5 ani, Melanija Knavs a primit o educaţie care a pregătit-o, cumva, pentru a duce o viaţă privile­giată. Chiar dacă provenea din blocul comunist, vorbea patru limbi străine, făcea gimnastică aproape la nivel de performanţă şi mergea în vacanţă la schi în Italia – de unde tatăl ei impor­ta maşini de lux. De altfel, acolo a şi semnat un contract generos cu o agenţie de modelling din Milano, care i-a înlesnit mutarea în New York, când a împlinit 18 ani. După zece ani petrecuţi pe catwalk-ul din Big Apple, tânăra de 1,78 m, care avea deja la activ câteva apariţii notabile în reviste precum Vogue, Harper’s Bazaar sau Vani­ty Fair şi chiar un pictorial nud, i-a intrat pe sub piele lui Donald Trump după ce l-a cunoscut la o şedinţă foto pentru o publicaţie de modă. Iar afaceristul, care mai purtase verighetă de două ori şi avea deja patru copii, a cerut-o de soţie la şase ani de la prima lor întâlnire. Ceremonia care a urmat pe 22 ianuarie 2005, la resortul lui din Mar-a-Lago, Florida, a fost de-un fast ine-galabil, la care mireasa a purtat o rochie a casei Dior, de 100.000 de dolari. Printre invitaţi s-au numărat Heidi Klum, Sean Combs, Shaquille O’Neal, Simon Cowell, dar şi cuplul Clinton, care ulterior a încercat să bage sub preş ideea că ar fi făcut parte din cercul de apropiaţi ai lui Trump.

image

Cert e că, în ciuda diferenţei de vârstă de 24 de ani dintre ea şi soţul ei, Melania i-a dovedit deja lui Donald, în cei 11 ani de căsnicie, că-i poa­te fi nu doar parteneră de viaţă, ci şi de afaceri. Apelând la studiile de design şi arhitectură din facultate, doamna Trump n-a ezitat să-şi dea cu părerea la capitolul amenajări interioare pentru clădirile Trump – chiar dacă adesea a intrat pe teritoriul primei neveste, Ivana, care are în grijă câteva cazinouri şi ho­teluri Trump şi cu care magnatul încă se mai sfătuieşte în domeniul hotelier. În plus, din penthouse-ul ei „aurit“ din Manhattan, decorat în stil Versailles şi care ocupă ultimele trei etaje ale turnului Trump din Fifth Avenue, cu vedere la Central Park, Melania, acum în vârstă de 46 de ani, are grijă de propria afacere, o linie de ceasuri şi bijuterii pe care o vinde prin Teleshopping, la preţuri sub 200 de dolari – multe dintre ele sunt copii fidele ale pro­priilor podoabe, ale căror valoare depăşeşte şase zerouri.

image

Dar se pare că implicarea ei în business şi gri­jile sale de mamă a unui băiat de 10 ani, Barron, al cincilea moştenitor Trump, o ţin departe de evenimentele publice electorale ale soţului său. De altfel, ea a mărturisit toamna trecută că „nu este pregătită încă pentru politică“. „E domeniul soţului meu, eu doar îl sprijin“, a spus ea pentru o publicaţie americană, dovedind diplomaţie şi în chestiunea imigraţiei, un punct forte de pe agenda lui Trump. „Eu, una, am trecut printr-un proces lung pentru a obţine cetăţenia america­nă şi cred că oamenii trebuie să respecte legea“, a conchis potenţiala Primă Doamnă a Americii, prima care ar avea o altă cetăţenie la bază decât cea americană, care a pozat nud şi care a vândut bijuterii la televizor.

foto: guliver/rex features/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg