Melania Trump, omagiu pentru poporul chinez. A purtat o rochie tradiţională

9 noiembrie, 2017
U S  President Trump Visits China jpeg

Ieri, Melania Trump şi Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, au aterizat în China pentru o nouă vizită oficială în cea de-a treia ţară Asiatică din turneul de 11 zile. Au avut parte de o ceremonie de primire fastuoasă, iar Prima Doamnă chiar le-a adus un omagiu omoloagei sale, Peng Liyuan, soţului său, preşedintele Xi Jinping, dar şi întregului popor chinez.

image

Melania a fost superbă într-o rochie cu flori inspirată din portul tradiţional chinez în timpul întâlnirii oficiale în cea de-a cincea zi a turneului său prin Asia. Stilistul Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii merită toate laudele pentru outfiturile pregătite special pentru periplul cuplului prezindeţial prin Japonia, Coreea de Sud, China, Vietnam şi Filipine.

Melania Trump a întors toate privirile în rochia lungă, neagră, cu model floral, o creaţie marca Dolce & Gabbana. Vestimentaţia Primei Doamne de la ceremonia de primire a fost special aleasă şi personalizată de către unul dintre brandurile preferate ale fostului model. În timp ce Prima Domană a Chinei, Peng Liyuan, a îmbrăcat un palton sobru în culori tomnatice, Melania a impresionat în ţinuta care imita portul tradiţional, aşa cum de altfel a mai făcut de-a lungul vizitelor sale în India sau Arabia Sudită, alegând outfituri inspirate de tradiţiile ţărilor respective.

Alegerea vestimentară a fost cu siguranţă una gândită în detaliu şi nu a fost o întâmplare ca soţia lui Trump să poarte această rochie preţioasă la vizita sa în China. Outfitul a costat 3.000 de dolari, o nimica toată pe lângă admiraţia cu care a fost învăluită Melania Trump pentru această mişcare.

image

Imediat după ceremonie, cele două Prime Doamne au vizitat o şcoală tradiţională din Beijing. În seara aceasta, Melania şi Donald sunt oaspeţi la cină de stat în cinstea lor, motiv pentru care Prima Doamnă a schimbat din nou ţinuta. A optat pentru o altă rochie lungă, superbă, inspirată tot din portul tradiţional chinez, un model preţios cu flori colorate, blană roz aplicată pe mânecă şi o crăpătură pe picior.

Foto: Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson